Gina Koninkx
Gina Koninkx Entertainment 31 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

WHUT! Schijnt de rok van Meghan Markle hier nou volledig door?

Meghan Markle ziet er altijd waanzinnig goed gestyled uit, maar begaat ze hier nou een flinke modemisser? Het lijkt erop dat de rok die ze droeg tijdens haar royal tour in Nieuw-Zeeland echt enorm doorschijnt. Of is het optisch bedrog? Kijk en oordeel zelf.

De doorschijnende rok van Meghan Markle

Het komt niet vaak voor dat we een outfit van Meghan geen tien geven. Alle kleding die ze draagt is binnen record tempo uitverkocht, maar we denken dat dat niet geldt voor deze blauwe midi rok.

De Duchess of Sussex is samen met manlief in Nieuw-Zeeland voor een koninklijke tour. Dankzij het drukke schema wordt Meghan in veel verschillende outfits gespot. Vandaag was dat in een donkerblauwe plissé rok met bijpassend donkerblauw truitje. Heel mooi, maar volgens ons schijnt de rok enorm door. Wat denk jij?

Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images

Als ze hier echt zo ongeveer in d’r blote reet staat, is dat op z’n zachtst gezegd awkward.

Meghan’s kledingstijl

Meghan ziet er eigenlijk altijd uit om door een ringetje te halen en mode-experts houden haar nauwlettend in de gaten. Regelmatig draagt ze items van betaalbare modeketens als ASOS en Veja. Zo niet, wordt er razendsnel een dupe van een kledingstuk opgezocht zoals deze blazer van Zara.

Mommy to be

We zijn heel erg benieuwd wat de mommy to be tijdens haar zwangerschap gaat dragen en kunnen niet wachten op meer foto’s van de royal tour in Nieuw-Zeeland. Op sommige foto’s zien we toch echt de eerste tekenen van een zichtbaar buikje en een hele gelukkige Meghan en Harry.

Met zo’n mooie mama weten we in ieder geval zeker dat de kleine koningsbaby net zo stylish zal worden aangekleed als zijn of haar ouders. Dat zit trouwens ook wel in de familie want prinses Charlotte en de prinsjes George en Louis zien er ook altijd prachtig uit.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Mensen zeiken over deze fout van Meghan Markle en JEZUS stel je aan

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
WHUT! Schijnt de rok van Meghan Markle hier nou volledig door?
Sluiten