Gina Koninkx
Gina Koninkx Entertainment 19 nov 2018

We weten wanneer Samantha het boek over haar halfzus Meghan Markle gaat publiceren

Er zijn vermoeiende mensen en er zijn extreem vermoeiende mensen. Samantha Markle is er een van de laatste categorie en de halfzus van Meghan Markle is nog lang niet klaar met treiteren. Ze werkt al tijden aan een alles onthullend boek over Meghan en heeft in een interview bekend gemaakt wanneer het wordt gepubliceerd.

De halfzus van Meghan Markle

De vader van Meghan Markle, Thomas, heeft uit een eerder huwelijk twee kinderen waaronder Meghans halfzus Samantha. De relatie tussen Meghan en haar halfzus is op z’n zachtst gezegd stormachtig – de twee hebben elkaar al tien jaar niet gezien.

Sinds Meghan in koninklijke kringen verkeert, wordt er veel geschreven over de Duchess of Sussex en haar familie. Samantha wil nu graag haar eigen zegje doen en is bezig met het schrijven van een boek waarin ze naar eigen zeggen bizarre onthullingen over de prinses doet.

In The Shadows Of The Duchess

Samantha heeft Daily Star laten weten dat het boek de titel In The Shadows Of The Duchess heeft gekregen en doet over de inhoud de volgende uitspraken: ‘It covers everything and the world does not know truth total truth… I’m holding nothing back! The book will talk about how I’ve been cyber bullied and received death threats since my half-sister became a royal.’

We weten nu niet alleen wat de titel van het boek zal zijn en wat we inhoudelijk ongeveer kunnen verwachten, Samantha heeft ook laten doorschemeren wanneer we het boek kunnen verwachten. Dat zal in de maand april of mei zijn in 2019. Juist, precies wanneer Meghan en prins Harry hun koninklijke baby verwachten.

Boek vol leugens

Samantha is van mening dat Meghan altijd te druk was om haar eigen familie te komen bezoeken en vindt dat de waarheid boven tafel moet komen. Echter, haar eigen kinderen zijn het daar niet mee eens. Noelle en Ashleigh zijn de dochters van Samantha maar staan aan de kant van hun tante Meghan. Ze beschuldigen hun moeder ervan dat ze in het boek alleen maar leugens heeft opgeschreven.

Wij zijn benieuwd naar de verdere ontwikkelingen van het boek. Zo te horen heeft Samantha veel mensen tegen zich en als ze daadwerkelijk leugens over de prinses verspreidt, zal dat absoluut consequenties hebben.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Dit is hoe Meghan Markle en prins Harry elkaar hebben ontmoet

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
We weten wanneer Samantha het boek over haar halfzus Meghan Markle gaat publiceren
Sluiten