Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 15 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle’s zus komt achter George Clooney aan nadat hij Meghan verdedigt

Never a dull moment in het leven van Meghan Markle. Ditmaal komt Meghans zus, Samantha Markle achter Meghans goede vriend George Clooney aan. Waarom? Hij liet weten het niet normaal te vinden hoe Meghan Markle met haar zeven maanden zwangerschap constant wordt zwartgemaakt.

In een interview met Who magazine over zijn nieuwe film Catch-22, werd de acteur gevraagd naar zijn vriendschap met Meghan Markle. Hij en zijn vrouw Amal Clooney zijn goed bevriend met Prins Harry Meghan Markle. Het komt dus niet als verrassing dat Clooney bij de vraag naar zijn vriendschap met Meghan geen goed woord overhad voor haar haters.

George Clooney verdedigt Meghan Markle

Toen de acteur in het interview werd gevraagd naar zijn vriendschap met de Duchess, vergeleek hij de manier waarop Meghan nu wordt behandeld, met de manier waarop Prinses Diana in haar tijd werd behandeld. “They’re just chasing Meghan Markle everywhere, she’s been pursued and vilified,” aldus Clooney. Hij vertelde verder dat hij het idee heeft dat de geschiedenis zich herhaalt en hij bang is dat Meghan op dezelfde manier zal eindigen als haar overleden schoonmoeder. “She’s a woman who is seven months pregnant and she has been pursued and vilified and chased in the same way that Diana was and it’s history repeating itself. We’ve seen how that ends.”

Samantha Markle reageert met tweets

De woorden die George Clooney over zijn goede vriendin Meghan sprak werden hem door – hoe kan het ook anders – Meghans halfzus Samantha Markle niet in dank afgenomen. Samantha, die er samen met haar vader nogal een ding van maakt om Meghan op alle mogelijke manieren zwart te maken, dook er meteen bovenop.

‘Hey Looney Clooney!,’ tweette ze. ‘Your lawyer wife should have taught you not to make statements without full facts.’ Hierna tweette ze “I doubt #GeorgeClooney would ghost his mother for no legitimate reason. Be quiet Georgie.”

meghan markle samantha markle george clooney

Uiteraard is er vanuit Kamp Meghanniet gereageerd op Samantha’s tweets. Het is dan ook te bizar voor woorden dat wat er ook over Meghan wordt gezegd, haar halfzus meteen overal bovenop zit.

Meghan Markle’s vrienden doen een boekje open over haar relatie met haar vader

E! News

Reageer op artikel:
Meghan Markle’s zus komt achter George Clooney aan nadat hij Meghan verdedigt
Sluiten