Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 24 okt 2018

Meghan Markle draagt witte schoenen die we nog kunnen betalen ook

Sinds Meghan Markle met prins Harry getrouwd is, is ze instantly een style goddess geworden. De hertogin is in Sydney en trok hiervoor een paar witte sneakers uit de kast die ook nog eens goed betaalbaar zijn. Je raadt het al: die vliegen over de toonbank.

De schoenen van Meghan Markle

Meghan Markle, de mom-to-be is een stijlkoningin en je kan zo ongeveer elke dag wel wat lezen over de kleding die de Duchess of Sussex draagt. Voor de Invictus Games in Sydney gingen Meghan en Harry lekker casual en trok ze een paar witte sneakers aan. Je hoeft natuurlijk niet altijd in hakken rond te huppelen.

megan markle schoenen

Het is trouwens wel de allereerste keer dat Meghan sinds haar bruiloft gezien wordt met sneakers in plaats van hakken. Maar je hoeft natuurlijk niet te verwachten dat de hertogin van Sussex gezien wordt met simpele Vans. Nee, Meghan droeg fairtrade en milieuvriendelijke schoenen van het met Veja.

Schoenen van Veja

Het paar van het merk dat Meghan draagt is het V-10 model en hebben ongeveer dezelfde prijs als de meeste sneakers. Voor €125 heb je al een paar royal schoentjes aan je voeten. Naast dat je dan dezelfde swag als Meghan hebt, ben je ook nog eens super goed bezig voor het milieu. Dat is een win-winsituatie als je het ons vraagt.

Always on the move. Our V-10 White Black are made out of leather, organic cotton and wild rubber from the Amazonian forest. Available at @streetpiestore and on veja.store #veja #vejav10

3,490 Likes, 54 Comments – VEJA – OFFICIAL ACCOUNT (@veja) on Instagram: “Always on the move. Our V-10 White Black are made out of leather, organic cotton and wild rubber…”

O ja, gratis tip: wees er wel snel bij als je deze schoenen ook in je garderobe wil hebben want alles wat Meghan draagt, is binnen no-time uitverkocht.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Dit is dus hoe Meghan Markle en Kate Middleton aan hun kleding komen

JaniTV

Reageer op artikel:
Meghan Markle draagt witte schoenen die we nog kunnen betalen ook
Sluiten