Renée
Renée Fashion 13 jun 2018

Hier vind je de betaalbare kopie van Meghan Markle’s Jimmy Choo pumps

De schoenencollectie van Meghan Markle – sorry, Duchess of Sussex – is er één om jaloers op te zijn. Tijdens haar verrassingsbezoek aan Belfast een tijdje terug trok ze een fantastisch paar Jimmy Choo’s uit de kast. Schoenen die natuurlijk compleet onbetaalbaar zijn. Gelukkig hebben we een betaalbare variant voor jou gevonden.

De jaloersmakende schoenen van Meghan Markle

Het is bijna jammer dat Meghan Markle nu een conservatieve kledingstijl er op na moet houden. Gelukkig zit er nog een klein sprankeltje Hollywood in haar. Dat zie je terug aan haar schoenen, want serieus. Deze vrouw heeft prachtige stiletto’s om uit te kiezen.

de schoenen van meghan markle zijn van jimmy choo

Zo ook die bijzondere cognac kleurige Jimmy Choo’s die je meteen in je eigen kast wil zetten. Pumps waar je bij de Bijenkorf zo een euro of 520 voor neerlegt. Iets wat je niet kunt betalen als de huur net is afgeschreven. Bovendien zijn deze pumps nog niet eens verkrijgbaar. Maar hé, we’ve got your back.

Kopie van de Jimmy Choo schoenen

Vergeet die peperdure designer schoenen. Ja, ze zijn prachtig om naar te kijken. Maar wie legt er serieus €520 neer voor een paar schoenen?! Precies. Hieronder vind je in ieder geval vergelijkbare schoenen waarmee je je inner Meghan Markle kunt channelen.

Als je meer van rood houdt:
kopie van de meghan markle jimmy choo schoenen
Ivyrevel €44,95

Of toch chic bruin, zoals Meghan:
kopie van de meghan markle schoenen
ASOS €34,99

HLN

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hier vind je de betaalbare kopie van Meghan Markle’s Jimmy Choo pumps
Sluiten