Gina Koninkx
Gina Koninkx Entertainment 14 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Dit is de reden waarom Meghan Markle altijd te grote schoenen draagt

Meghan Markle lijkt altijd al een royal te zijn geweest. Ze ziet er stylish uit en verschijnt altijd aan de zijde van Prins Harry (of moeten we Spike Wells zeggen?). Toch is het niet onopgemerkt gebleven dat ze té grote schoenen draagt. Dat heeft een reden blijkt nu.

Is het jou ook al eens opgevallen dat Meghan te grote schoenen draagt? Het ligt niet aan haar stylist, want die doet gewoon haar werk.

Meghan Markle en haar grote schoenen

Meghan verschijnt vaak op schoenen waarvan je verwacht dat ze eruit floept omdat ze zoveel ruimte over heeft bij haar hakken. Dat blijkt nou précies de bedoeling te zijn.

Dit is waarom

Het mysterie is eindelijk opgelost, dankzij mode-expert Harriet Davey. Zij legde uit aan The Sun dat Meghan Markle bewust te grote schoenen draagt. Als de Dutchess een hele dag op hoge hakken loopt is het logisch dat haar voeten opzwellen (we’ve all been there).

In te grote schoenen heeft ze dus nog ruimte om op te zwellen waardoor ze geen vervelende blaren op haar hakken krijgt. Te grote schoenen zijn natuurlijk ook geen pretje, maar daar is ook weer een trucje op bedacht. De loze ruimtes worden opgevuld met watjes en als je voeten opzwellen verwijder je de watjes en heb je weer ruimte. Slim bedacht.

Zara verkoopt een blazer die sprekend lijkt op Meghans outje

The Sun

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit is de reden waarom Meghan Markle altijd te grote schoenen draagt
Sluiten