Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 9 sep 2019

Meghan Markle moedigde Serena Williams aan tijdens US Open en de beelden wil je zien

Afgelopen weekend vond de finale plaats van tenniswedstrijd US Open. Serena Williams nam het op tegen nieuwkomer Bianca Andreescu, maar verloor helaas. Meghan Markle was gelukkig wel van de partij om haar beste vriendin aan te moedigen.

Deze week komt het zwangerschapsverlof van Meghan Markle tot een einde. Toch heeft de Hertogin van Sussex vrijwel niet stilgezeten. Zo was ze dit weekend ook haar vriendin Serena Williams aan het toejuichen tijdens een belangrijke tenniswedstrijd.

Meghan Markle aanwezig bij US Open

De 37-jarige Serena Williams nam het dit weekend op tegen de negentienjarige Bianca Andreescu. Het was een enorm spannende wedstrijd tijdens US Open, maar helaas verloor Serena. De 24ste grandslamtitel stond voor Serena op het spel en dus hing er veel van de wedstrijd af. Het is haar niet gelukt, maar aan aanmoediging van haar vrienden en familie lag het in ieder geval niet.

Een van Serena’s beste vriendinnen, Meghan Markle, zat namelijk gewoon in het publiek om haar aan te moedigen. De Hertogin van Sussex droeg een mooie, nonchalante spijkerjurk en was misschien wel net zo zenuwachtig als haar vriendin. De beelden spreken voor zich.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Meghan Markle moedigde Serena Williams aan tijdens US Open en de beelden wil je zien
Sluiten