Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 9 mrt 2020

Meghan Markle kreeg een aanbod om terug te keren in Suits voor dít recordbedrag

De vraag die ons continu maar bezig blijft houden: wat gaan Meghan Markle en prins Harry doen nu ze geen royals meer zijn? Er werd al flink gespeculeerd over de vele miljoenen die Meghan kon gaan verdienen door deals te sluiten met merken. Nu blijkt dat ze ook gevraagd is om een comeback te maken in de inmiddels gestopte serie Suits.

Het zou gaan om een deal van een Duits botoxmerk, die maar wat graag wilden dat Meghan terugkeerde in Suits.

Meghan Markle in Suits

Voordat Meghan een relatie kreeg met prins Harry, was ze natuurlijk al mateloos populair door haar rol in Suits. Daar speelde ze Rachel Zane, het vriendinnetje van Mike Ross. Het was dan ook een grote teleurstelling toen bleek dat ze haar acteercarrière zou opgeven als royal. Toch lijkt de ‘Megxit’ daar verandering in te brengen.

Meghan zou namelijk een aanbod hebben van een Duits botoxmerk, die maar liefst vijf miljoen dollar (!) wilden neerleggen. Voor die vijf miljoen dollar hoefde Meghan maar vijf seconden in beeld te zijn, mét de botoxcrème. De fabrikant wilde Meghan zelfs overhalen door het geld aan de stichting One Young World, die door Meghan en Harry ondersteund wordt, te doneren.

Acteercarrière

Dat Meghan haar carrière als actrice weer wil oppakken is geen geheim. Zo sloot ze eerder al een deal met Disney voor een voice-over en ook Oprah gaat met haar in zee. Daarnaast staat Netflix aan de deur te kloppen en heeft ze dus een aanbieding gehad om voor vijf seconden terug te keren in Suits. Helaas is die serie inmiddels al gestopt.

Al meerdere malen doken er geruchten op over een terugkeer in Suits, maar die werden door NBC Universal ontkracht. Meghan had namelijk de afspraak om geen acteerklussen te doen zolang zij volwaardig lid was van het Britse koningshuis. Nu ze hebben besloten af te treden per 1 april, mogen we we weer van haar acteerwerk gaan genieten. Can’t wait.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Meghan Markle kreeg een aanbod om terug te keren in Suits voor dít recordbedrag
Sluiten