Charlene-Clair de Recht
Charlene-Clair de Recht Entertainment 6 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Alles wat je nog wilt weten over Meghan Markle in Suits

We weten onderhand allemaal dat Meghan Markle de serie Suits heeft verlaten. Met een goede reden, dat wel. Ze wist namelijk zelf ook dat ze niet zowel prinses als actrice kon zijn. Mocht je Suits nog niet hebben bekeken, dan zijn dit alle feitjes over Meghan die je wilt weten.

Meghan Markle in Suits

Meghan Markle heeft maar liefst vijftien jaar geacteerd. Haar bekendste rol was in de serie Suits. Van 2011 tot en met 2017 heeft ze een hoofdpersonage gespeeld in de populaire serie. Haar personage genaamd Rachel Zane heeft ze van seizoen één tot en met zes gespeeld. In totaal verscheen Meghan in maar liefst 92 afleveringen van Suits.

De rol

Meghans personage is een vast karakter in de serie. Het personage Rachel is de juridische medewerkster bij Pearson Hardman. Het liefst wil Rachel advocate worden, maar vanwege haar faalangst lijkt dit haar maar niet te lukken.

In de serie raakt de bevriend met advocaat Mike (Patrick J. Adams) en later wordt ze verliefd op hem. Mike helpt haar ook met haar droom om advocaat te worden.

Afscheid van Suits

Na zes seizoenen werd het tijd voor Meghan om Suits te verlaten. Ze besloot om de serie te verlaten om op haar relatie met Harry te focussen. Wat logisch is, want het is nou niet bepaald iets wat je kan combineren.

Rachel en Mike zullen de serie als koppel verlaten. We weten nog niet precies hoe, maar de trailer geeft een hint dat het iets te maken gaat hebben met hun bruiloft.

Only two episodes remain. Share with us your favorite #MikeAndRachel moments on Instagram and visit our Farewell Mike and Rachel hub for inspo: mikeandrachel.usanetwork.com

17.3k Likes, 199 Comments – @suits_usa on Instagram: “Only two episodes remain. Share with us your favorite #MikeAndRachel moments on Instagram and visit…”

Nadat Meghan had besloten om de serie te verlaten en zich te focussen op prins Harry, verdwijnt ze langzaam uit de spotlight als actrice. Haar social media accounts werden ook afgesloten. Dit zou volgens Kensington Palace zijn omdat ze al een hele tijd haar social media niet gebruikte.

De cast heeft gelukkig goed gereageerd op de verloving en het vertrek van Meghan. Haar Suits liefde Patrick J. Adams, die de rol van Mike speelt, reageert op Twitter ook leuk.

Patrick J Adams on Twitter

She said she was just going out to get some milk… https://t.co/y7cnM0eC9D

Het zevende seizoen van de serie staat in Nederland nog niet op Netflix, maar het zal een hartstochtelijk afscheid zijn van Meghan. De serie gaat natuurlijk wel gewoon door, ondanks het vertrek van de prinses.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Wow, de vader van Meghan Markle blijft ontzettend negatief in interview van maar liefst 9 (!) uur

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Alles wat je nog wilt weten over Meghan Markle in Suits
Sluiten