Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 31 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle’s vader is woedend wegens de film over Meghan en prins Harry

Eerder schreven we al dat Lifetime een film ging maken over Meghan Markle en prins Harry. De film genaamd Becoming Royal is ondertussen uitgebracht en verrassing: Thomas Markle is woedend.

In de film is een scene gecreëerd rondom de periode waarin bekend werd dat de vader van Meghan Markle niet naar de royal wedding zou komen. Thomas reageert nu en noemt de film “dumb fiction”.

Film over Meghan Markle en prins Harry

Toen bekend werd gemaakt welke acteurs Meghan en Harry zouden spelen, waren veel mensen al teleurgesteld. Actrice Tiffany Marie Smith en Charlie Field zijn in de huid gekropen van de hertogin en hertog van Sussex. De reacties op het internet omtrent de casting van de twee hoofdrolspelers, waren nogal negatief. Eerlijk is eerlijk, we snappen wel waarom.

Thomas Markle is boos

Maar goed, de film is inmiddels gelanceerd en het is inderdaad een dramatische, fictionele remake van het daadwerkelijke verhaal. Logisch natuurlijk, want het zijn acteurs en het is gescripte film die enkel is gebaseerd op het echte verhaal.

Toch is de vader van Meghan enorm teleurgesteld in hoe hij is afgeschilderd in Becoming Royal. Hij vertelde tegen TMZ dat hij enorm teleurgesteld is en dat hij zich persoonlijk aangevallen voelt door Lifetime.

De scene over Thomas

Thomas is vooral boos om een specifieke scene in de film die volgens hem totaal niet klopt. In de scene (die je hierboven ziet) zegt de fictieve Thomas dat hij last had van hartkloppingen in plaats van een hartaanval. Meghan is op dat moment boos dat ze hier via de roddelbladen achter moest komen.

Vervolgens mengt Harry zich in het gesprek en zegt hij dat Thomas in eerste instantie al niet met de paparazzi moest praten. Dit zorgt ervoor dat de Duchess of Sussex tot de realisatie komt dat ze zonder de aanwezigheid van haar vader met Harry zal trouwen. Tijdens deze intense scene zien we veel dramatische close-ups van de acteurs inclusief natuurlijk een zielig muziekje. Al met al voelt het een beetje als een aflevering van The Bold And The Beautiful, maar dat even achterwege gelaten.

Het is natuurlijk wel vervelend voor Thomas dat hij zich zo aangevallen voelt door de zender en de hertogin en hertog van Sussex. Maar goed, hij kon het natuurlijk wel aan zien komen. Hij heeft namelijk al aardig wat nare dingen gedaan.

cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Meghan Markle’s vader is woedend wegens de film over Meghan en prins Harry
Sluiten