Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 7 nov 2018

Hier koop je Meghans tweede trouwjurk voor een schijntje

Het is zaterdag 19 mei 2018. Het is prachtig weer, maar we zitten massaal aan de buis gekluisterd. Waarom? Meghan Markle en haar prins Harry stappen vandaag in het huwelijksbootje. En wat zag ze er prachtig uit. De hele wereld had het over de jurken die ze droeg op haar grote dag. En we hebben geluk, want haar tweede jurk koop je nu voor een prikkie.

De trouwjurk van Meghan Markle

We hebben het natuurlijk over de Stella McCartney-jurk die Meghan droeg naar de avondreceptie. De jurk bevatte een prachtige halternek en open schouders. En nu kun jij ‘m ook aan. Althans, als hij weer op voorraad is. Fashionnova verkoopt nu namelijk een vrijwel exacte replica van de jurk, dus je kun je voorstellen dat deze binnen no-time was uitverkocht. Maar, als je ‘m te pakken krijgt, dan heb je ook wat. Voor bijna €40,- zie je er precies hetzelfde uit als de Duchess of Sussex op de dag van haar bruiloft. Wie wil dat nou niet?

The Royal Debut Dress – €39.43

meghan markle trouwjurk kopen

Meghan Markle’s eerste trouwjurk

Ook Meghans eerste jurk werd vlak na de bruiloft voor een flink kleiner prijsje verkocht. De jurk waarin Meghan haar jawoord aan prins Harry gaf kwam van het Franse modehuis Givenchy, en werd ontworpen door de Britse ontwerpster Clare Waight Keller. De ontwerpster staat erom bekend te werken met vrouwelijke en romantische ontwerpen, en dat was duidelijk te zien in Meghans jurk. De elegantie en het minimalisme in de jurk was wat de jurk juist zo prachtig maakte.

Het kwam dus niet als verrassing dat er vlak na de bruiloft al een replica van deze jurk verscheen. De Britse modeketen Missguided ontwierp in recordtijd een jurk die vrijwel precies op die van Meghan leek. De jurk werd verkocht voor €53,-, wat natuurlijk niets is vergeleken met die van Meghan. Inmiddels wordt die jurk helaas niet meer verkocht.
meghan markle trouwjurk kopen
De kans zit er natuurlijk dik in dat ook die van Fashionnova maar beperkt verkrijgbaar is. Wil je ‘m toch scoren, moet je er dus snel bij zijn.

Dit is alles wat je wil weten over de trouwjurk van Meghan Markle

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Fashionnova

Reageer op artikel:
Hier koop je Meghans tweede trouwjurk voor een schijntje
Sluiten