Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 18 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Meghan Markle krijgt een tweede baby shower want waarom ook niet

Normaal gesproken staan baby showers niet bepaald op de planning wanneer je onderdeel bent van de Britse koninklijk familie. Toch lijkt Meghan Markle vastbesloten om de komst van de royal baby alvast te vieren, en goed ook. Meghan krijgt namelijk een tweede baby shower.

Meghan Markles tweede baby shower

Deze keer zal de baby shower van Meghan Markle niet in New York plaatsvinden, maar in Engeland. Vorige maand organiseerden haar vrienden al een over de top baby shower voor de hertogin van Sussex. Beroemdheden, privéjets, de duurste penthouse suites, kosten noch moeite werden gespaard.

Meghans moeder komt ook

Volgens de Daily Mail zal de baby shower 2.0 van de Duchess of Sussex een heel stuk kleiner zijn dan de eerste viering in New York. Een aantal van haar beste vrienden zullen aanwezig zijn, waaronder Meghans moeder, Doria Ragland. Een bron vertelt: “Doria is coming to a baby shower here. It will be a small gathering of five or six people.”

De locatie van de baby shower

Daarnaast zou Meghan de tweede baby shower willen organiseren in haar nieuwe huis genaamd Frogmore Cottage. Dat feest gaat helaas niet door aangezien het toekomstige stulpje van Meghan en prins Harry nog verbouwd wordt. Het partijtje zou daarom waarschijnlijk worden verplaatst naar het Buckingham Palace, lekker casual.

Het is nog niet bevestigd of schoonzus Kate Middleton aanwezig zal zijn bij het evenement van de Duchess. Wel zijn er geruchten dat Victoria Beckham op de gastenlijst staat. Waar blijft onze uitnodiging?

InStyle

Reageer op artikel:
Meghan Markle krijgt een tweede baby shower want waarom ook niet
Sluiten