Boy bye, Meghan Markle heeft haar vaders nummer geblokkeerd

De vader van Meghan Markle kan z’n mond maar niet houden over zijn dochter en de koninklijke familie. Dus wat doe je met iemand die je maar niet met rust wilt laten? Juist, die blokkeer je.

Meghan blokkeert vader

We kunnen onze laptops niet openen zonder op z’n minst één negatief nieuwtje te zien over Thomas Markle. De vader van Meghan lijkt z’n woordenkots over zijn dochter en de koninklijke familie niet in te kunnen houden. Meghan en Harry zouden nu dus officieel al het contact met Thomas hebben verbroken.

Thomas heeft aan de Daily Mail verteld dat het nummer dat hij voorheen gebruikte om Meghan en Harry te contacten, ineens afgesloten is. Auw. Uiteraard is deze savage actie nogal pijnlijk voor Thomas en is het een redelijk heftige beslissing om je eigen vader te blokkeren. Toch heeft het koninklijke echtpaar super veel redenen om dit te doen.

Victoria Arbiter, kenner van het koningshuis, zegt het volgende: “Some of what he’s said has been emotionally abusive. It’s been threatening, it’s been cold, and it’s been embarrassing and humiliating — sort of every negative connotation you can think of — he’s hit the nail on the head…A lot of people are saying Meghan needs to just go over there and talk to him but I don’t think she can — how can she possibly trust him?”

Negatief vooruitzicht

Het lijkt alsof de hele situatie van kwaad tot erger gaat. De vader van Meghan is, geloven we, niet bepaald van plan om binnenkort te stoppen met praten tegen de pers. Ook al is dat wel een beter idee. Zolang de media hem een platform geeft om negatief te blijven praten, zal deze vicieuze cirkel niet doorbroken worden.

Het is goed te begrijpen dat Thomas op dit moment super slecht gaat op de hele situatie, maar het moge duidelijk zijn dat Meghan en Harry klaar zijn met de negatieve woorden van papa Markle.

Wil je meer weten over Meghan Markle? Dat lees je hier.

Alles wat je wilt weten over Meghan Markle

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Boy bye, Meghan Markle heeft haar vaders nummer geblokkeerd
Sluiten