Wow, de vader van Meghan Markle blijft ontzettend negatief in interview van maar liefst 9 (!) uur

Thomas Markle geeft niet op. De aandachtsgeile vader heeft wederom met de pers gesproken. Dit keer is hij nog gemener dan voorheen, want hij kraakt zijn dochter af in een negen uur durend interview.

Thomas Markle geeft een interview

De vader van Meghan heeft nog lang geen zin om zijn mond te houden. In een interview van negen uur lang met The Daily Mail kaart hij verschillende onderwerpen aan. Het interview dat is opgenomen gedurende meerdere dagen, laat nogmaals zijn negatieve mening zien over zijn dochter en het Koninklijk Huis. En het is niet lief.

Al het contact is verbroken

Wat Thomas al vrijwel meteen aankaart tijdens het interview, is dat hij geen contact meer heeft met zijn dochter. Hij vertelt dat hij vroeger nog een telefoonnummer had van haar en haar assistentes in het paleis. Sinds hij ‘een paar kritische woorden’ had uitgesproken over de koninklijke familie werkt dit nummer niet meer.

Hij kan Meghan dus helemaal niet meer bereiken. Maar ja, nogal logisch gezien wat hij allemaal heeft gezegd natuurlijk. Dat waren niet slechts wat kritische woorden, Thomas.

Hij denkt dat Meghan een baby krijgt aankomend jaar

Ook denkt Thomas dat zijn dochter een baby gaat krijgen dit jaar. Hij zegt: “What’s sad is that some time in the next year Meghan and Harry will have a baby and I’ll be a grandfather, and if we’re not speaking I won’t see my grandchild. How tragic is that, to deprive a child of its grandfather because I said a few things critical of the Royal Family?”

Hij neemt alle credits voor Meghans positie

Dit is nog niet waar het stopt, want hij moet ook even alle credits pakken voor zijn dochters positie. En dat vertelt hij met redelijk wat lef.

Hij zegt: “I refuse to stay quiet. What riles me is Meghan’s sense of superiority. She’d be nothing without me. I made her the Duchess she is today. Everything that Meghan is, I made her. […] She became the woman that she is today thanks to everything I did for her. And did I get any recognition for it? Any thanks? She doesn’t even speak to me now. How cold is that?”

Wat verwacht hij nou zelf, na wat hij allemaal heeft gezegd? De realiteit voor deze man is nogal scheef.

Hij denkt dat hij snel overlijdt

Daarnaast denkt hij ook dat hij elk moment kan sterven. Hij vertelt dat de mannen in zijn familie over het algemeen niet ouder dan tachtig worden. “I could die tomorrow. Perhaps it would be easier for Meghan if I died. Everybody would be filled with sympathy for her”, zegt Thomas.

Daarnaast zegt hij dat hij hoopt het bijleggen. Hij zou het namelijk vreselijk vinden om dood te gaan zonder Meghan nog te spreken. Daar is natuurlijk absoluut wat voor te zeggen, en dat is ook naar voor een vader. Maar misschien is het een idee om dit op een andere manier duidelijk te maken. Je eigen dochter namelijk negen uur lang zwartmaken, maar ondertussen zeggen dat je haar wilt spreken, is niet helemaal the way to go.

Het paleis zou tegen hem liegen

Thomas zegt: “I’d spoken to Harry and Meghan and offered to make a public apology for the posed photos, but they said it wasn’t necessary […] Then suddenly I’m being told that I needed help apologizing, as if there’s a special way to apologize to the Royal Family. Perhaps you do it with gravy and flowers on the side? I was taken aback to be asked if I needed help apologizing, like I was a child. That wasn’t going to happen.”

Oké, dit waren de meest opmerkelijke uitspraken van Thomas uit het interview. En wow. Deze man. Er valt wat voor te zeggen dat hij zijn dochter weer wil spreken en misschien zitten en hier en daar wat waarheden in. Maar een publiekelijk interview geven waarin je zegt dat je de reden bent voor het succes van je dochter? Wij denken dat de kans nihil is dat Meghan papa even opbelt, na het lezen van het interview.

Meer over Meghan Markle? Dan vind je dit ook interessant.
https://www.nsmbl.nl/meghan-markle-zus/

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Wow, de vader van Meghan Markle blijft ontzettend negatief in interview van maar liefst 9 (!) uur
Sluiten