Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Entertainment 18 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

De vader van Meghan Markle is niet bij de Royal Wedding – wie brengt haar naar het altaar?

Verdrietig nieuws zo vlak voor de bruiloft van het jaar: in een officiële verklaring van Kensington Palace bevestigt Meghan Markle dat haar vader de romantische dag niet van dichtbij zal meemaken.

De vader van Meghan Markle

De afgelopen tijd werd er al volop gespeculeerd over de komst van Thomas Markle, de vader van Meghan. Zo bleek eerder deze week dat hij geld in ontvangst had genomen voor foto’s waarop hij een boek over Engeland las, en in een internetcafé op zoek ging naar informatie over de bruiloft.

Hartoperatie

We kunnen ons heel goed voorstellen dat Meghans vader zich aardig schaamde toen het fotoschandaal uitkwam, maar het leek ons zeker geen reden om niet aanwezig te zijn bij de bruiloft. Maar er komt nog veel meer bij kijken: Thomas Markle zou vorige week door een hartaanval getroffen zijn. Na verschillende onderzoeken in het ziekenhuis bleek dat de hartaanval zoveel schade heeft aangericht dat hij geopereerd moest worden.

Superheftig natuurlijk – en niet bepaald een lekkere timing. Afgelopen woensdag onderging Thomas Markle zijn hartoperatie en aan TMZ laat hij weten dat het goed met hem gaat, maar dat zijn herstel nog lang duurt. “I’m ok. It will take a long time to heal. Staying in the hospital a few more days. Not allowed to get excited,” aldus Thomas.

Een verklaring van Meghan

Sadly, my father will not be attending our wedding. I have always cared for my father and hope he can be given the space he needs to focus on his health“; zo luiden de eerste twee zinnen van de verklaring die Meghan via Kensington Palace gaf. Toch zegt ze nog steeds heel veel te zin hebben in de bruiloft:

Wie brengt Meghan nu naar het altaar?

De vader van Meghan mocht haar tijdens de ceremonie naar het altaar brengen, maar dat gaat nu dus niet meer door. Wie gaat nu de taak van Meghans vader op zich nemen? Er werd gespeculeerd dat het haar moeder of Prince Charles, de vader van Harry, zou worden. Uit een officiële verklaring van Kensington Palace blijkt nu dat inderdaad Prince Charles Meghan naar het altaar zal lopen.

 

Time

Reageer op artikel:
De vader van Meghan Markle is niet bij de Royal Wedding – wie brengt haar naar het altaar?
Sluiten