Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 21 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle en prins Harry zijn verhuisd en verlieten Los Angeles om déze reden

Dat Meghan Markle en prins Harry een stap terug hebben gedaan, is inmiddels wel bekend. Ze wilden meer privacy en verhuisden daarom van Londen naar Canada, van Canada naar Los Angeles en nu van Los Angeles naar Santa Barbara. Het stel heeft namelijk hun eerste huis gekocht in een plaats genaamd Montecito.

Van de City of Angels naar een klein plaatsje aan de kust met ongeveer negenduizend inwoners. Wat was de reden voor weer een verhuizing?

Meghan Markle en prins Harry

Meghan Markle en prins Harry hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten. Ze deden afstand van hun rol als senior royals en verhuisden meerdere keren om dan eindelijk de privacy te vinden die ze nodig hebben. Toch bleek dat niet zo gemakkelijk en kwamen er meerdere keren berichten naar buiten dat ook in Los Angeles de privacy maar moeilijk te vinden was.

Maar de allergrootste reden voor het verlaten van Los Angeles was Harry. Een bron vertelt aan Us Weekly: “Unfortunately, Harry absolutely hated it – the timing was so wrong amid the coronavirus pandemic and they lacked privacy.” Het is dan ook niet zo gek dat ze voor het kleinere plaatsje Montecito hebben gekozen. “Meghan visited Montecito in her teens and fell in love with the picturesque scenery and stunning architecture. Moving there was always an option, but to begin with, she and Harry wanted to give Los Angeles a shot.”

Verhuizen naar Montecito

De ligging is perfect voor het koppel, want het is iets meer dan een uur rijden naar Los Angeles. Ze kunnen de drukte dus opzoeken voor werk of in hun vrije tijd, maar hebben een rustige basis. “An added bonus is that Montecito is only just over an hour’s drive from L.A., which is where a majority of their work is based, yet [it’s] far enough away to escape the crowds, paparazzi, and tourism in Hollywood,” vertelt de bron aan Us Weekly.

In een recentelijk video interview zagen we Meghan al in haar nieuwe huis in Montecito. Volgens HELLO! heeft het huis negen badkamers, zestien slaapkamers en een apart gastenverblijf. Het hoofdverblijf heeft een kantoor en een bibliotheek, maar ook een spa, een gym, een bioscoop en een spelletjeskamer. Mocht het weer in Californië aangenaam zijn dan kunnen Meghan en Harry een duik nemen in hun buitenzwembad of een potje tennis spelen op hun eigen baan. We wensen ze alle geluk in Montecito.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Meghan Markle en prins Harry zijn verhuisd en verlieten Los Angeles om déze reden
Sluiten