Meghan Markle gaat schrijven en poseren voor het septembernummer van de Britse Vogue

Dat stilzitten niet bepaald Meghan Markle’s ding is, is wel duidelijk. Haar zwangerschapsverlof komt binnenkort tot een einde en de Duchess of Sussex is al volop nieuwe plannen aan het maken. Ze gaat namelijk schrijven én poseren voor het septembernummer van de Britse Vogue.

Mode en lifestyle is altijd al een grote passie geweest van de vrouw van prins Harry. Vroeger schreef ze voor haar website The Tig, maar daar moest ze mee stoppen toen ze onderdeel van de Royal family werd. Toch lijkt het erop dat Meghan haar passie weer kan gaan volgen.

Meghan Markle voor Vogue

Het septembernummer van de Britse Vogue is een begrip, dat weten we allemaal. Het zet de toon voor de rest van het jaar op gebied van mode en trends en het is een ontzettend grote productie om deze editie in elkaar te zetten. het is niet niks dus, dat Meghan hiervoor is gevraagd.

The #DuchessofSussex is currently on maternity leave – having welcomed her first child, Archie Harrison, a little over a month ago – but she joined #PrinceHarry and the rest of the #royalfamily this morning to celebrate the annual Trooping The Colour ceremony on the balcony at #BuckinghamPalace. Click the link in bio for more on the celebrations and what #MeghanMarkle chose to wear for the event.

39.2k Likes, 315 Comments – British Vogue (@britishvogue) on Instagram: “The #DuchessofSussex is currently on maternity leave – having welcomed her first child, Archie…”

Meghan Markle gaat schrijven

Volgens een bron van Us Weekly zal Meghan namelijk gastredacteur zijn voor het septembernummer van Vogue, maar dat is nog niet alles. Ook zal de Duchess zelf een opiniestuk schrijven voor het tijdschrift. Waar het stuk over gaat is natuurlijk nog niet duidelijk, maar we hopen op een artikel over de aankomende verkiezingen. We weten namelijk allemaal dat Meghan een sterke mening heeft.

De hertogin zal dus de gastredacteur van Vogue zijn voor het nummer en zal zelf een stuk schrijven, maar er is nog meer. “Meghan will be bringing a selection of female change-makers on board to write their own personal essays,” vertelt de bron aan Us Weekly.

Natuurlijk zal Meghan ook gefotografeerd worden voor het septembernummer van Vogue en dat is al helemaal iets om naar uit te kijken. De bron vertelt dat deze foto’s nog niet gemaakt zijn, maar dat dit volgende week in Frogmore Cottage in Windsor gedaan zal worden. Wie weet dat we prins Harry en baby Archie ook te zien krijgen op de foto’s, spannend.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Meghan Markle gaat schrijven en poseren voor het septembernummer van de Britse Vogue
Sluiten