Meghan Markle wordt volledig zwartgemaakt door haar eigen zus op Twitter

Meghan Markle heeft het er maar moeilijk mee. Van haar familie hoeft ze het de laatste niet te hebben, want die steunen haar totaal niet. Nu is het weer zus Samantha Markle die haar op Twitter de wind van voren geeft door te zeggen dat ze niet voor haar vader zorgt.

Meghan Markle en haar familie

Meghans vader gaf haar tijdens haar bruiloft niet weg, wat al zorgde voor enige frictie. Sindsdien is het alleen maar bergafwaarts gegaan met familie Markle. Haar vader kan maar niet stoppen met verhalen vertellen tegen de pers over het royal koppel. De reactie van Meghan en Harry? Juist, papa negeren.

Het is ook logisch dat de twee geen zin hebben in een familielid die verhalen verkoopt aan de pers. De royals willen ook gewoon hun koninklijke dingen doen en ’s avonds Suits kijken op de bank. Wie zou het wel op prijs kunnen stellen als je eigen vader roddelt over je? Maar goed, zus Samantha Markle lijkt het niet te snappen, en is super pissig op Meghan.

Samantha is pissig

En waarom zou je ruzies uitpraten als je ook alles publiekelijk op Twitter eruit kan gooien? In een reeks boze tweets benoemt Samantha dat ze het belachelijk vindt dat Meghan Nelson Mandela eerde in plaats van haar eigen vader. Daarnaast zegt ze ook dat ze Meghan verantwoordelijk houdt als hun vader zou sterven. Dat zijn nogal wat uitspraken, Sammie.

Anyways, volgens Samantha moet Meghan zich haar ogen uit haar kop schamen dat ze haar vader niet spreekt. Ondanks dat het inderdaad vervelend is dat ze niet praten zou het héél misschien helpen als papa stopt met geld vangen in ruil voor juicy info over zijn dochter. Het is maar een suggestie.

E!News

Reageer op artikel:
Meghan Markle wordt volledig zwartgemaakt door haar eigen zus op Twitter
Sluiten