Gina Koninkx
Gina Koninkx Entertainment 16 okt 2018

Als Meghan een meisje krijgt, is de kans groot dat dit haar naam wordt

Nu Meghan Markle zwanger is, kunnen de volgende speculaties beginnen. Wordt het een jongen of een meisje en hoe gaat de kleine royal genoemd worden? Net als bij Kate Middleton en prins William rennen mensen massaal naar het wedkantoor om geld in te zetten op een naam. Hoe gaat ze heten als het een meisje wordt?

Een dochter voor Meghan Markle

Een klein prinsesje in de familie is meer dan welkom – imagine alle leuke outfitjes die we voorbij gaan zien komen. Hoe zou de dochter van Meghan Markle en prins Harry heten?

Meghan Markle is uitgerekend in het voorjaar van 2019, maar dat wil niet zeggen dat er nog niet over namen wordt gesproken. Bij zo’n grote gebeurtenis openen de wedkantoren meteen en kun je geld inzetten op namen voor de baby. Als Meghan Markle een dochter krijgt, zijn er een paar namen die favoriet zijn voor de prinses.

Populairste meisjesnamen voor de baby

Op deze meisjesnamen wordt momenteel het meeste geld ingezet:
1. Diana
2. Alice
3. Elizabeth
4. Victoria
5. Grace
6. Mary
7. Emily
8. Sophie
9. Olivia
10. Carol

Alle meisjesnamen zijn vernoemingen naar vrouwelijke familieleden en we verwachten natuurlijk dat Meghan en Harry dit samen zullen voortzetten. Lief.

Hoera! Meghan Markle is zwanger

Express

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Als Meghan een meisje krijgt, is de kans groot dat dit haar naam wordt
Sluiten