Gina Koninkx
Gina Koninkx Entertainment 16 okt 2018

Als Meghan een jongen krijgt is de kans groot dat dit zijn naam wordt

The word is out. Meghan Markle is zwanger. Kunnen we nu eindelijk met z’n allen gaan speculeren over het geslacht en de naam van de koninklijke baby. De wedkantoren zijn geopend, en er is al een top tien van jongensnamen bekend. Alle namen verwijzen naar mannen uit de Britse koninklijke familie. Dit zijn de favorieten tot nu toe.

Als het een jongen wordt

Bij Kate Middleton en prins William werd ook hevig gespeculeerd over de namen van de drie kinderen. Charlotte was favoriet en ja hoor, daar was de lieve kleine Charlotte. Gaan we het nu ook weer goed raden?

We hebben nog geen idee of Meghan en Harry een jongen of meisje krijgen dus tot nu toe hebben we nog een top tien van beide geslachten. Laten we stellen dat het een jongetje wordt, een kleine prins met een vorstelijke naam. Dit zijn de opties:

1. Arthur
2. Edward
3. James
4. Alexander
5. Henry
6. Oliver
7. Albert
8. Harry
9. David
10. Thomas

Wedden op namen

Deze top tien is tot stand gekomen door wedkantoren waar je geld kunt inzetten op de verwachte naam van de baby. Momenteel is bovenstaande top tien nog stabiel, maar dat zal richting de geboorte van het kindje nog wel een paar keer gaan veranderen. Spannend.

Als Meghan een meisje krijgt, is de kans groot dat dit haar naam wordt

Express

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Als Meghan een jongen krijgt is de kans groot dat dit zijn naam wordt
Sluiten