Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 4 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Mensen denken dat Meghan Markle haar zwangerschap faket en WTF

De wereld van online trolling is weer eens tot een nieuw dieptepunt gedaald. Dit keer denken trolls op het internet dat Meghan Markle haar zwangerschap faket en dus helemaal niet zwanger is, maar een nepbuik draagt. Really, guys?

Trolls beweren dat Meghan nep-zwanger is

Waar het merendeel van de volgers van het Engels Koninklijk Huis heel blij is voor het koningspaar, is er helaas ook een groep mensen die beweren dat Meghan Markle helemaal niet zwanger is. Met de hashtag #Megxit wordt het pijnlijk duidelijk dat de groep trolls Meghan liever kwijt dan rijk is. De hashtag is natuurlijk duidelijk een verwijzing naar de aankomende Brexit.

Sarah on Twitter

No decent lady would bend down and let her coat trail in a puddle, let alone expect someone else to pick it out for her. Gross #megxit #NotMyDuchessEVER #meghan #meghanmarkle


Verder wordt de hashtag #moonbump gebruikt om te ‘bewijzen’ dat Meghan haar zwangerschap faket. Onder deze hashtag zijn er tientallen tweets te vinden waarin mensen beweren dat Meghan een nepbuik onder haar jurk draagt en het zo laat lijken alsof ze zwanger is. Verschillende mensen beweren dat Meghans babybuik op een onnatuurlijke manier zou groeien en bewegen, waardoor het ‘overduidelijk’ is dat ze niet echt zwanger is. Zo is in onderstaande tweet te lezen dat ene Nova er heilig van overtuigd is dat je met zes maanden zwangerschap niet meer kunt hurken zoals Meghan op de foto.

Nova Harlot on Twitter

If you’re 6 months pregnant or more, please squat like this and post a pic of it in this thread. Please and thanks! #moonbump #shrinkingmoonbump #deliberatedefiance #megxit #mmtcd

Meghan wordt door de trolls met de grond gelijkgemaakt – ze kan werkelijk niets goed doen. Waar al deze haat vandaan komt is ons een raadsel. We hopen dan ook dat ze zich er niet al te veel van aantrekt.

De zwangerschap van Meghan Markle

Afgelopen oktober bracht Kensington Palace het nieuws naar buiten dat Meghan Markle en Prins Harry hun eerste baby verwachten. Inmiddels heeft bekendgemaakt dat het kindje waarschijnlijk eind april geboren zal worden. Over het geslacht van de baby is nog niets bekend; Meghan en Harry houden dit zowel voor zichzelf als voor het grote publiek geheim tot de geboorte.

We hopen dat Meghan de nare geruchten over haar zwangerschap aan zich voorbij kan laten gaan en zich lekker focust op zichzelf en haar toekomstige gezinnetje. Al deze haat heeft ze namelijk allesbehalve verdiend.

Is Meghan Markle zwanger van een tweeling? De hele wereld denkt van wel

Mirror

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Mensen denken dat Meghan Markle haar zwangerschap faket en WTF
Sluiten