Is Meghan Markle zwanger? Alles wat je wilt weten

Meghan Markle is hot topic sinds haar bruiloft met prins Harry. De hertogin van Sussex wordt goed in de gaten gehouden, dus er zijn al wat geruchten geweest over een mogelijke zwangerschap. Tot zover nog geen nieuws.

Is Meghan Markle zwanger?

Meghan Markle heeft gezegd dat ze een grote kinderwens heeft. Zij en Harry steken het niet onder stoelen of banken dat ze graag een kleine spruit willen. Wanneer dit gaat gebeuren, weten we nog niet. Prins Harry zei een paar maanden terug het volgende tegen een interviewer: “Not yet, no, but I think eventually, one step at a time, and we’ll start a family in the near future.”

In mei vertelde Meghan in een interview met Best Health magazine: “It’s all about balance. I have so much happiness in my career and am fortunate to travel the world and see so many amazing things — it will also be nice to be anchored to something grounded and in the same place. Raising a family will be a wonderful part of that.”

Geruchten

Een tijd terug waren prins Harry en Meghan te gast op de bruiloft van Harry’s nicht Celia McCorquodale. Meghan droeg hier een luchtige maxi-jurk en je raadt het al, de geruchten dat Meghan zwanger zou zijn verspreidde zich als een lopend vuurtje.

Enkele weken later werd ze gespot in een strakke jurk waarin haar belachelijk fitte lichaam weer te zien was en dronk ze een glas champagne. Waarschijnlijk wilde ze op deze subtiele manier laten weten dat ze niet zwanger is. Maar wanneer kunnen we wel een koninklijk kindje verwachten van Harry en Meghan? We weten het niet zeker.

Regels van de zwangerschap

Zwanger zijn als onderdeel van de koninklijke familie gaat wel wat anders dan normaal. Er komen namelijk nogal wat regels bij kijken. Eén van die regels is dat ze niet even lekker kan chillen in een grote sweater met een joggingbroek. Nee, een trainingspak is verboden om te dragen. Ook wanneer ze zwanger zou zijn.

Nog een regel is dat het not done is om een babyshower te organiseren. Royaltykenner Victoria Aribter verklaarde in een interview met The Sun waarom: “Omdat royals al erg rijk zijn, zou een weelderige babyshower als zeer ongepast worden beschouwd. Er is niets dat ze niet zelf kunnen kopen.”

Kate werd acht maanden nadat ze was getrouwd met prins William zwanger. Hopelijk krijgen wij dus ook redelijk snel het nieuws te horen dat de voormalig Suits actrice en de prins een kindje krijgen. We wachten af.

Wil je meer weten over Meghan Markle en prins Harry? Dan vind je dit ook leuk.

Wow, de vader van Meghan Markle blijft ontzettend negatief in interview van maar liefst 9 (!) uur

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Is Meghan Markle zwanger? Alles wat je wilt weten
Sluiten