Renée
Renée | LinkedIn Fashion 30 mrt 2019

Sorry, wat? Dit kost de zwangerschapsgarderobe van Meghan Markle tot nu toe

Niemand hoeft jou te vertellen dat Meghan Markle er ook tijdens haar zwangerschap er altijd uitziet om door een ringetje te halen. Maar het feit dat haar schoonvader Charles voor de kosten moet opdraaien is toch… bijzonder. Meghan heeft kosten noch moeite bespaard om de afgelopen negen maanden flink te spenden. Gespend werd er zeker, want haar zwangerschapskleding kostte tot nu een fortuin.

Als je nu iets aan het eten of drinken bent raden we je aan om daar even mee te stoppen, want we willen niet dat je stikt uit schrik. Prins Charles heeft tot nu toe namelijk al meer dan een half miljoen euro (!) uitgegeven om ervoor te zorgen dat de Duchess er op haar best uitziet. Jup, laat dat maar even bezinken…

De dure zwangerschapskleding van Meghan Markle

Dat alles extra is in het leven van Meghan (hallo, tweede babyshower) is inmiddels wel duidelijk. Daarom is het geen verwachting dat het nieuwe veeleisende lid van het Britse koningshuis nogal uitpakt als het gaat om haar zwangerschapskleding.

Maar liefst 555.000 euro werd volgens de site Love The Sales uitgegeven door Meghan. En de duurste aankoop? Dat was die vogel-jurk van Oscar de la Renta die ze droeg bij een gala in Sidney. Het prijskaartje daarvan was al 12.000 euro, dus dat zegt al genoeg over de smaak van de royal.

meghan markle zwangerschapskleding

Daar tegenover staat natuurlijk wel dat Meghan zich echt geen modeblunder kan veroorloven. Eerlijk is eerlijk, ze slaat zich stijlvol door de zwangerschap heen.

Nu hoef je je in ieder geval niet meer schuldig te voelen als je tweede ASOS bestelling van de week binnenkomt, want het is niks in vergelijking met de bezorger die iedere keer bij Meghan voor de deur staat.

Lees ook: Zo gaat de baby van Meghan Markle en prins Harry waarschijnlijk heten

Nieuwsblad

Reageer op artikel:
Sorry, wat? Dit kost de zwangerschapsgarderobe van Meghan Markle tot nu toe
Sluiten