Meghan Markle blijft komende weken uit de schijnwerpers en dit is de reden

Onze geliefde Meghan Markle is al een hele tijd zwanger en haar buik is nu pontificaal aanwezig. Tot nu toe zagen we haar regelmatig verschijnen in de  mooiste designer jurken, maar het ziet ernaar uit dat ze zich voorlopig niet meer zal laten zien.

Meghan steekt de handen altijd uit de mouwen, zwanger of niet. Zo reisde ze onlangs samen met Harry af naar Marokko om daar de Koning Mohammed VI te ontmoeten. Hoe leuk dit ook lijkt, voor de Britse Royals is dit een zakelijk reisje. Een reisje waarbij Meghan er iedere dag uitzag om door een ringetje te halen. Dit zijn dan ook meteen de foto’s waar we voorlopig op moeten teren, want we zullen Meghan voorlopig niet meer in het openbaar zien.

😍❤️ @meghanmarkle_official

5,305 Likes, 54 Comments – Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Instagram: “😍❤️ @meghanmarkle_official”

Meghan Markle met zwangerschapsverlof

Net als iedere werkende vrouw, heeft ook Meghan recht op zwangerschapsverlof voor de bevallig. Omdat Meghan nu al lange tijd de nieuwe royal baby met zich meedraagt, is het tijd dat zij haar rust neemt. Volgens insiders is haar verlof vanaf nu begonnen, want ze heeft geen publiekelijke evenementen op de planning staan tot de bevalling. Dit betekent niet dat ze helemaal met de voetjes omhoog gaat, ze heeft namelijk nog wel een aantal afspraken staan die zich achter de schermen afspelen.

@meghanmarkle_official wore a custom Carolina Herrera blue maxi dress at her meeting with the King of Morocco last week 😍

5,604 Likes, 51 Comments – Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Instagram: “@meghanmarkle_official wore a custom Carolina Herrera blue maxi dress at her meeting with the King…”

In de afgelopen vijf maanden hebben we de zwangerschap van Meghan op de voet gevolgd. We zagen haar bizarre babyshower van twee ton en speculeren nog steeds in de rondte over het geslacht en de naam. Ook al haar zwangerschapsoutfits worden uitgebreid besproken. Dat betekent dat we een beetje in een zwart gat zullen vallen nu we Meghan zo’n vijf á zes weken moeten missen. Maar al het wachten is niet voor niets, want zodra ze zich weer vertoont, hebben gelukkig wél antwoord op alle vragen over de royal baby.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Meghan Markle blijft komende weken uit de schijnwerpers en dit is de reden
Sluiten