Dit meisje schoor haar hoofd kaal nadat ze kale plekken had gekregen van extensions

Beauty

Dit meisje schoor haar hoofd kaal nadat ze kale plekken had gekregen van extensions

Extensions kunnen prachtig zijn, maar als je er niet voorzichtig mee omgaat, kunnen ze behoorlijk veel schade aanrichten. Dat bewijst Vanessa Martinez, een Youtuber die haar hoofd kaal moest scheren.

Kale plekken

Vanessa schoor al haar haar af nadat ze door haar extensions kale plekken op haar hoofd had gekregen. Ze had zo lang extensions gedragen dat haar haar af begon te breken en ze zelfs op bepaalde plekken helemaal geen haar meer had. Ze vertelt:
“I noticed my hair breaking a lot…If you go through my head you’ll find constant little bald spots. […] my extension left me bald.”

De schaar erin

Voor het toeziend oog van haar twee miljoen volgers liet ze een vriendin de schaar in haar lange lokken zetten. Ze ging verder met een scheerapparaat en maakte het af met een scheermesje. En het resultaat staat haar prachtig. Sowieso zijn wij fan van kale koppies en ook bij Vanessa vinden we het super stoer staan.

Bitch….lol

A post shared by Simplynessa15 (@simplynessa15) on

Wat leren we hiervan?

Hoe mooi het Vanessa ook staat, extensions neem je natuurlijk niet om vervolgens je hele hoofd kaal te moeten scheren. Onthou daarom dat extensions tijdelijk zijn. Geef je haar ook voldoende de kans om te herstellen.