De kerstdecoratie van het Witte Huis komt zo uit een ho-ho-horrorfilm

Het is bijna december en ook in het Witte Huis zijn ze in de kerstsferen. Althans, dat dachten we. Melania Trump maakt namelijk de kerstdecoratie van het Witte Huis van dit jaar bekend, maar het ziet er nogal eng uit als je het ons vraagt.

Kerstdecoraties van het Witte Huis

Stiekem hebben wij de kerstlampjes allang opgehangen en kunnen we niet wachten tot we naar de Intratuin mogen rennen om tussen alle ANWB-koppels onze kerstboom uit te kiezen. In het Witte Huis zijn ze ook al bezig met Kerst, maar het idee van gezelligheid is daar toch nét even iets anders dan hier.

Melania Trump on Twitter

The People’s House @WhiteHouse is ready to celebrate Christmas and the holiday season! https://t.co/oejKW3mC15

Set van horrorfilm of het Witte Huis?

De familie Trump heeft een nogal aparte smaak als het aankomt op kerstdecoraties. Melania Trump ging vorig jaar kille, ijzige kerstbomen waar iedereen een aparte vibe bij kreeg, maar dit jaar slaat alles. De First Lady heeft haar oog laten vallen op bloedrode kerstbomen zonder kerstballen of andere ornamenten. Juist. De kleur zou gekozen zijn omdat deze de presidentiële zegel representeert.

Het thema van dit jaar is ‘American Treasures’ en de kerstdecoratie zou het erfgoed van Amerika moeten laten zien. Het Witte Huis heeft een officiële video gepubliceerd waarin we Melania door het ‘winterwonderland’ zien lopen en de bedoeling was waarschijnlijk om het er mooi en dromerig uit te laten zien. Mislukt, als je het ons vraagt.

De bloedrode kerstbomen zien eruit alsof ze ‘s nachts gaan bewegen en als je het ons vraagt is het alles behalve gezellig. Sommige ruimtes in het Witte Huis hebben wel gewoon ‘klassieke’ kerstbomen met lichtjes en kerstballen, maar de rode bomen verpesten dit volledig.

Het internet gaat los

Iedereen op het internet heeft natuurlijk ook weer een mening en veel mensen vinden het vreselijk. De rode kerstbomen worden gelinkt aan de enge serie ‘The Handmaid’s Tale’, vanwege de rode statige vorm. Daar blijft het niet bij. Anderen vinden de sfeer van de rode bomen overeenkomen met enge scenes uit Tim Burton films en ook ‘The Shining’ referenties komen voorbij.

Susie (Contains Nuts) on Twitter

Love this Photoshop of the red Christmas trees in the White House!😂

Julie Says 💙 #BringTheExpanseToPhilly on Twitter

One of these is from the official White House Christmas video…

derekleitch40 on Twitter

@FLOTUS @realDonaldTrump Welcome to Gilead #handmaidstale

Todd Rensi on Twitter

Melania Trump announces 2018 White House Christmas theme: “There will be Blood.

Erika is cautiously optimistic on Twitter

I’ve figured it out. This whole first lady stint is an elaborate audition for a “White House Christmas Horror” movie series that Melania wants to star in after she’s no longer Mrs. Trump.

Dr. Dena Grayson on Twitter

I’ve attended several holiday balls at the White House, and I’ve *never* seen “decorations” such as these. What is this? A Christmas in Hell, starring Cruella DeTrump⁉️

Matt Murray on Twitter

lol she did i it again Melania Trump’s idea of Christmas decor looks like Tim Burton/David Lynch nightmare

MrsRosario103114 on Twitter

Merry Christmas and REDRUM from the White House

Abaddon on Twitter

I give Melania credit: No other First Lady ever made the White House Christmas look so much like the Circles of Hell.

🎅’s Hoe Hoe Hoe Morgan. on Twitter

A live took at White House being decorated for Christmas. https://t.co/4TvBomgx3l

Mochten we toevallig een uitnodiging ontvangen van Donald en Melania Trump om Kerst gezellig bij hun thuis te vieren, slaan we toch eventjes over. Nope. We willen Kerst graag even overleven. Thanks, but no thanks.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

30x de beste Twitter-reacties op Melania’s kerstversieringen in het Witte Huis

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Vogue

Reageer op artikel:
De kerstdecoratie van het Witte Huis komt zo uit een ho-ho-horrorfilm
Sluiten