Alex Ebbers
Alex Ebbers Food 26 jan 2019

11 mensen delen de meest walgelijke dingen die ze mensen met eten zagen doen

Als er één ding is waar wij snel op zouden afknappen tijdens een eerste date, zijn het slechte tafelmanieren. Het is gewoon heel niet-sexy als iemand een simpele taak als het snijden van een maaltijd niet onder de knie heeft. Helaas zijn er nog een hoop mensen die geen idee hebben hoe je met eten omgaat.

Wij zijn blijkbaar niet de enigen die tafelmanieren hoog in het vaandel hebben staan. In een thread op Reddit deelden mensen de meest ranzige dingen die ze anderen ooit met eten zouden doen. En ja, het is écht walgelijk. Bereid je voor.

1.

Ik had ooit een huisgenoot waarmee ik de rekening van keukenbenodigdheden zoals specerijen altijd door tweeën deelde. Elke keer dat een flesje met saus tot ongeveer een derde vol zat, vulde hij hem met water en schudde hem voordat hij hem gebruikte, zodat hij ‘waarde voor zijn geld’ kreeg.

2.

Een collega in het restaurant waar ik achter de bar stond, vulde doggy bags met restjes eten van gasten, in plaats van het eten weg te gooien. Ze bewaarde werkelijk bijna alles – ik heb het hier over een half plakje tomaat, oude frietjes, een restje van een burger – en gooide het allemaal in een doosje. Aan het einde van haar werkdag mengde ze het allemaal samen en at het op als een salade.

3.

Mijn ouders vertelden ooit dat toen ik vier was, ik weleens al het poeder van een Doritos-chipje aflikte en die dan weer terugdeed in de zak. Als zij er dan eentje wilden pakken, schrokken ze zich weleens tepletter als ze ineens een koud, zompig chipje te pakken hadden.

4.

Mijn vrouw heeft de gewoonte om een handje rauwe macaroni in haar mond te stoppen en hier vervolgens een sloot azijn bij te gooien, om dit samen allemaal op te eten. Ik walg ervan.

5.

Een oude collega van mijn verloofde veegde stukjes kip af met die citroen-handdoekjes van KFC, omdat hij dacht dat ze bedoeld waren om de kip mee te ‘kruiden’.

6.

Toen ik vorige week in het vliegtuig zat, zag ik de vrouw naast me de koffiemousse die we als toetje hadden gekregen, over haar knoflookbroodje smeren, waarna ze deze volledig opat.

7.

Ik heb ooit iemand kip ‘medium rare’ zien eten.

8.

Ik moet dit verhaal van mijn vrouw vertellen, dus daar gaan we. Ik had een keer een erg pijnlijke mond en kon mijn eten niet kauwen. Mijn vrouw had spaghetti bolognese gemaakt, die ze in haar eentje opat en de rest in de koelkast zette. Ik had alleen zo’n honger omdat ik al een paar dagen niet normaal had kunnen eten, dat ik de restjes van de pasta in de blender gooide en vervolgens een koude spaghetti bolognese smoothie opdronk. Mijn vrouw ging bijna over haar nek toen ze het me zag doen, maar eigenlijk viel het wel mee hoe vies het was.

9.

Als kind likte mijn tante altijd het zout van haar frietjes af als ze met het gezin gingen uiteten. Niet wetende wat ze had gedaan, at mijn opa die frietjes dan altijd op. Dus eigenlijk lieten mijn oma en tante hem altijd geloven dat ze daar de meest ranzige, zompige frietjes in de wereld hadden, totdat hij het zijn dochter ooit daadwerkelijk zag doen.

10.

Mijn huisgenoot mengt vrijwel alles – taco’s, vis, spaghetti, steak, burgers, etc. – in een schaaltje met appelmoes. Het is afschuwelijk.

11.

Ik werk in de bediening. Ik heb het werkelijk allemaal al eens voorbij zien komen en veroordeel nooit iemand, behalve deze ene keer. De bestelling van een vrouw begon simpel: roerei met spinazie en geitenkaas… en aardbijen. Jawel. Aardbijen, gemengd met de eieren. Ze werden grijsbruin van kleur, maar ze at het helemaal op.

Reageer op artikel:
11 mensen delen de meest walgelijke dingen die ze mensen met eten zagen doen
Sluiten