Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 3 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Mensen op TikTok gebruiken Maybelline Tattoo Brow massaal als semi-permanente lipliner

TikTok-trends: we zien ze dagelijks voorbijkomen en de ene is nog handiger dan de ander. Hoewel overal al een hack voor lijkt te bestaan worden er toch nog ontzettend veel nieuwe hacks gedeeld op het platform en nu is het weer raak. Mensen op TikTok gebruiken Maybelline Tattoo Brow namelijk massaal als semi-permanente lipliner.

Wij zijn fan!

TikTok-hacks

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is op TikTok te vinden. Het platform wordt maandelijks namelijk door meer dan 689 miljoen gebruikers uit 150 verschillende landen gebruikt en zij plaatsen allemaal verschillende content. Zo worden er hacks over mode, beauty, eten en nog veel meer geplaatst.

Gebruikers hebben dan ook wekelijks hun favoriete trends op TikTok. Zo waren gebruikers compleet obsessed met de beautytrend ‘face wine’ en zwarte blush is de nieuwste make-uptrend die je direct wilt proberen. Deze week gaat er ook een nieuwe hack viraal, want mensen gebruiken Maybelline Tattoo Brow massaal als semi-permanente lipliner.

Maybelline Tattoo Brow

TikTok-gebruiker Minniefr – @minniefrr – laat in haar TikTok-video zien hoe de hack werkt. Het TikTok-virale product komt in drie verschillende tinten: lichtbruin, middenbruin en donkerbruin. Hoewel het product overduidelijk voor je wenkbrauwen is bedoeld, gebruiken mensen op TikTok het product nu massaal als semi-permanente lipliner.

Zo brengt Minniefr het product aan op de omlijning van haar lippen en laat dit 15 minuten intrekken. Vervolgens, als het product is opgedroogd, haalt ze het voorzichtig van haar lippen met de toppen van haar vingers. Het eindresultaat is een duidelijke lijn rond haar lippen. Hoewel Minniefr er in eerste instantie niet zo tevreden mee lijkt, brengt ze niet veel later wat lipgloss aan en ziet het eindresultaat er prachtig uit.

@minniefrr Credit to @Sacheu What a whirl wind that was – testing rhe @Maybelline New York Tattoo Brow as a lip liner #tattoobrowmaybelline #JDSummerDrip #makeupgonewrongchallenge #liplinerchallenge ♬ original sound – Minniefr

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van Beautify

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.