Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Video 19 mei 2020

Video: Mercedes Coco over Lief Dagboek en het combineren van ondernemen met een fulltime job | SFTB

We hebben weer een nieuwe serie ontwikkeld bij NSMBL: Started From The Bottom. In deze video’s nodigen we elke weer een inspirerende en succesvolle vrouw uit. Welke stappen hebben zij gezet om te komen waar ze nu is? Daar kom je in deze serie achter.

In de vierde aflevering van dit seizoen is Mercedes Coco te zien. Mercedes heeft het online platform Het Lief Dagboek opgericht en wil daarmee taboes doorbreken. Wil jij meer over haar weten? Dan mag je deze aflevering niet missen.

Started From The Bottom

In Started from the Bottom nodigt NSMBL elke video een succesvolle vrouw uit die vertelt welke stappen zij heeft moeten zetten om te komen waar zij nu is. Twaalf vrouwen, twaalf verschillende carrières. Welke bijbaantjes hebben ze gehad? Hebben ze tegenslagen moeten doorstaan? Welke dromen en ambities hebben ze nog en wat is hun grootste advies voor het behalen voor succes? Je ziet het allemaal in deze nieuwe serie van NSMBL.

Schrijven over seks, liefde, verdriet, vriendschap of feminisme. Geen onderwerp is te kwetsbaar of gênant voor Mercedes Coco Huis, oprichtster van online platform Het Lief Dagboek. Door het bespreekbaar maken van de minder mooie dingen van het leven wil Mercedes taboes doorbreken. Want; wat is nou mooier dan dat? In Started From The Bottom deelt Mercedes de reden voor het opzetten van Het Lief Dagboek, en hoe ze dit als onderneemster combineert met haar fulltime baan.

Reageer op artikel:
Video: Mercedes Coco over Lief Dagboek en het combineren van ondernemen met een fulltime job | SFTB
Sluiten