Sharon
Sharon Love & Life 31 dec 2017
Leestijd: 2 minuten

Met deze 10 beauty tips sta je áltijd flawless op de foto

1. Doe altijd de ‘flits-test’.
Met een flitser komt letterlijk alles aan het licht, dus ook een te lichte foundation of teveel blush. Vandaar is het altijd een goed idee om voordat je naar het feestje gaat even een proeffoto te maken met flits. Dan heb je nog de tijd en tools om het even te fixen!

2. Poeder je T-zone.
Ook al heb je geen geen vette huid, het is altijd goed om lichtjes een poeder aan te brengen op je T-zone. Een glowy look in het echt kan er namelijk op de foto al snel te glimmend of zelfs vettig uitzien.

3. Wimpers. Véél wimpers.
Je mag best losgaan met mascara of nepwimpers toevoegen om alle aandacht naar je ogen te trekken. Op foto’s kunnen je features namelijk een beetje wegvallen, vooral als er een flitser gebruikt wordt.

4. Haal roodheden weg.
Zorg ervoor dat al je roodheden uit je gezicht zijn. Camoufleer puistjes dus goed en breng eventueel een nude oogpotlood aan op je waterlijn om zo je ogen groter en witter te doen lijken.

5. Kies een goede hoek.
Maak je een selfie? Zorg er dan voor dat degene met de langste armen de selfie maakt. Het beste kun je de camera ietsje hoger houden en naar beneden richten om zo onderkinnen te besparen. Zorg er ook voor dat je niet het dichtste bij de camera staat, want zo kun je heel erg uit verhouding lijken met de rest.

6. Gebruik geen SPF.
SPF is de boosdoener als het gaat om foto’s met flits: het zorgt er namelijk voor dat je gezicht er een stuk lichter uit komt te zien dan de bedoeling is. Het is dus het beste om helemaal geen SPF te dragen bij een feestje – natuurlijk ook niet nodig als het avond is of je binnen bent.

7. Laat je tanden witter lijken.
Door een lipstick met blauwe ondertoon te dragen zal het de illusie geven dat je tanden witter zijn. Bij een meer warme ondertoon zullen je tanden weer sneller geel lijken. Let er dus altijd goed op welke ondertoon je lipstick heeft.

8. Vul je wenkbrauwen in.
De wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht, dus vandaar moeten deze wel on fleek zijn. Aangezien de flits alles lichter maakt, mag je je wenkbrauwen best wel ietsje meer aanzetten.

9. Gebruik een highlighting concealer pen.
Skip de glitterende oogschaduw in je ooghoeken! Dit kan er soms gek uit komen te zien op de foto. Kies in plaats daarvan een highlighting concealer pen en breng deze in de ooghoeken en onder je ogen aan.

10. Gebruik lipliner.
Bij feestjes praat, drink en eet je veel en dus zal lipstick het niet eindeloos volhouden op je lippen. Het is daarom belangrijk om een goede basis te zetten met lipliner.

Zit je telefoon vol met al je feestfoto’s? Hier lees je hoe je extra ruimte vrij maakt zónder foto’s te wissen:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Met deze 10 beauty tips sta je áltijd flawless op de foto
Sluiten