Suze van As
Suze van As Love & Life 27 mei 2018

Met deze 6 tips wordt het geven van aanwijzingen in bed een makkie

Je wilt natuurlijk niet overkomen als een zeur, maar het is zó belangrijk om aan te geven wat je wilt in bed. Je bent ook totaal geen zeurkous als je hem of haar tips geeft voor onder de lakens – bovendien is je bedpartner daar waarschijnlijk ook gewoon blij mee.

Toch kan het nog wel eens lastig zijn om het onderwerp aan te snijden. Met deze zes tips en weetjes wordt dat weer een stukje makkelijker!

1. Knoop dit eerst tussen je oren: je verdient het om je hoogtepunt te bereiken

Het is niet eerlijk wanneer alleen je partner aan z’n trekken komt – vergeet daarom nooit dat een sessie onder de dekens pas voorbij is als jullie allebei tevreden zijn. Om dit te bereiken moet je gewoon communiceren en we durven te wedden dat de ander ook wil dat jij je voldaan voelt na de vrijpartij.

2. Wees direct, maar ook complimenteus

Om te voorkomen dat je je partner kwetst, is het verstandig om je feedback even te bewaren tot een paar uur na de vrijpartij. Vertel je bedpartner zeker wat hij of zij goed deed, en wat je verder nog meer zou willen de volgende keer.

3. Duidelijkheid

Draai er niet omheen en vertel gewoon wat je denkt. Je bedpartner weet namelijk ook niet wat jij wilt op dat moment en hij of zij verwelkomt je aanwijzingen waarschijnlijk met open armen. Ook jij kan niet exact weten hoe een bepaalde beweging bij de ander voelt, toch? Als je toch al bezig bent, is het fijn om te weten hoe iets écht prettig is.

4. Geef je tips tijdens het voorspel

Over seks praten tijdens het avondeten kan een beetje ongemakkelijk zijn. Zodra je meer in de ‘mood’ bent, wordt het makkelijker om erover te beginnen. Vertel tijdens het voorspel aan je bedpartner wat je wilt dat hij of zij later gaat doen. Je lover zal het waarschijnlijk nog sexy vinden ook, waardoor jullie nog meer kunnen genieten.

5. Verpak het met liefde

Maak er een algemene feedbackronde van. Vertel hem of haar álles wat goed ging, en verstop tussen de lijntjes nog wat tips die verder kunnen worden ontdekt. Je partner heeft waarschijnlijk niet het gevoel dat hij of zij kritiek heeft gekregen en voelt zich nu al zelfverzekerd over de volgende keer. Misschien starten jullie er zelfs wel direct mee.

6. Vraag je partner eens naar wat hij of zij wil in bed

Als alles goed zit, dan hoort je partner dit ook als een opening te zien om jóu te vragen wat je wil. Seks draait om geven en nemen, en daar moeten jullie beiden voor openstaan. Suggereer nieuwe dingen die jij wilt en stel je partner ook vragen. Een win-win situatie!

Mannen onthullen wat ze écht van ochtendseks vinden

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

cosmopolitan

Reageer op artikel:
Met deze 6 tips wordt het geven van aanwijzingen in bed een makkie
Sluiten