Josca
Josca Fashion 10 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Met deze 7 tips sta je goed op al je vakantiefoto’s (ook in bikini!)

Met deze tips sta je hopelijk een stuk zelfverzekerder op je vakantiefoto’s!

1. Houd één arm omhoog.
Iedereen heeft er helaas wel eens last van, maar als je je armen naar beneden laat en ze tegen je lichaam aandrukt, zullen ze er niet op hun mooist uitzien. Een goede optie is daarom om één of twee armen omhoog te houden. Richt je ellebogen hierbij beter niet teveel naar de camera toe, want dat kan je armen korter doen lijken. Zit bijvoorbeeld speels aan je haar of je zonnebril, maar houd het relaxed en niet te geposeerd.

2. Ga op je tenen staan.
Het is je vast opgevallen dat je benen langer en slanker lijken zodra je hakken draagt. Voor foto’s kun je dan ook deze illusie creëren, of je voeten nou op de foto komen te staan of niet. Wanneer je op je tenen gaat staan, geef je je benen een boost door je denkbeeldige hakken.

3. Gebruik water in je voordeel.
Liever geen full-body foto? Dat snappen we best, alle vrouwen hebben nu eenmaal wel eens last van onzekerheden en een foto waar je hele lichaam opstaat helpt daar niet altijd mee. De zee en het zwembad kan je helpen om delen van je lichaam waar je niet zo zeker over bent, of die je liever niet op de foto hebt, iets meer te verbergen. Wees er in ieder geval zeker van dat je goed rechtop staat.

4. Kijk een beetje omhoog.
Qua lichtval kan het al zoveel uitmaken om je kin een klein beetje omhoog te heffen. Stel je hebt te maken met veel zon, dan kan omhoog kijken er al voor zorgen dat die vervelende schaduwen niet op de verkeerde plekken in je gezicht vallen. Plus, je nek lijkt er ook langer door.

5. Verplaats je gewicht naar één kant.
De juiste hoek maakt in dit geval zóveel verschil. Het kan er zelfs al anders uitzien als je één been iets naar voren plaatst of bijvoorbeeld je bovenlichaam lichtjes draait. Bekijk jezelf desnoods een aantal keren in de spiegel om je goede hoeken te kunnen bepalen.

6. Neem een sarong mee.
Mocht je het toch vervelend vinden om je benen en je buik te tonen, neem dan een sarong mee. Dit staat niet alleen hartstikke mooi en speels, maar je kunt het ook als attribuut gebruiken om de foto wat actiever te maken.

7. Lach, geniet en poseer niet teveel.
Teveel poseren is nooit een goed idee: je foto’s lijken dan statisch en gemaakt en dat is niet de herinnering die je aan je vakantie over wil houden. Daarbij heb je vast weleens gemerkt dat je vaak mooier op foto’s staat die genomen zijn toen je niet keek of het niet doorhad. Heb plezier en maak je geen zorgen, want je bent prachtig!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Met deze 7 tips sta je goed op al je vakantiefoto’s (ook in bikini!)
Sluiten