Anne-Margreet
Anne-Margreet Beauty 24 jul 2016

Met deze alledaagse producten zien je verkleurde nagels er weer als nieuw uit

Inmiddels weten we dat het ‘luchten’ van je nagels er niet voor zorgt dat je nagels weer in hun oude shape komen. Wat kun je dan wel doen? Gelukkig zijn er een aantal alledaagse producten die heel goed werken tegen verkleuringen. En het fijne is dat je ze waarschijnlijk al in huis hebt.

Buffervijl
Als je sterke nagels hebt, is dit een super makkelijke en snelle manier om van verkleurde nagels af te komen. Gebruik hiervoor een hele fijne buffervijl, zodat je je nagels niet onnodig beschadigt. Met een buffervijl verwijder je het bovenste (verkleurde) laagje van je nagel, waardoor je dit maximaal één keer per maand zou moeten doen.

Tandpasta en een tandenborstel

Met een tandpasta voor witte tanden kun je ook je verkleurde nagels eenvoudig ophelderen. Neem een whitening tandpasta en breng deze met een tandenborstel met een wrijvende beweging aan op op je nagels. Herhaal dit desnoods een aantal keer totdat je het gewenste effect hebt bereikt.

Bakpoeder en citroensap

Mix een eetlepel bakpoeder met wat citroensap, zodat er een smeerbare substantie ontstaat. Het bakpoeder exfolieert de nagel, terwijl het citroensap de verkleuringen aanpakt. Laat het goedje een paar minuten intrekken en spoel het er dan met water af. Als je merkt dat je nagelriemen er van uit drogen, dan kun je ze van tevoren even insmeren met wat vaseline.

Is je verse lakje beschadigd? Zo fix je deze veel voorkomende beauty blunder:

Reageer op artikel:
Met deze alledaagse producten zien je verkleurde nagels er weer als nieuw uit
Sluiten