Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Home & Interior 5 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Met deze betaalbare interieur dupes geef je jouw huis een instant upgrade

Van lampen, tot spiegels en stoelen… van veel dure interieur-items zijn goedkopere, vergelijkbare varianten te vinden. Wij tippen jullie onze favorieten van het moment.

Zo kost een prachtige designspiegel van €420 ineens nog maar €75…

De mooiste interieur dupes

Het liefst zouden we elke dag nieuwe items toevoegen aan ons interieur, maar helaas zijn de knapste designs meestal niet de goedkoopste. Toch betekent goedkoop niet altijd duurkoop. Net zoals in de beauty– en modewereld zijn er ook in de interieur-business soms wel héél vergelijkbare ontwerpen te vinden bij verschillende winkels en ontwerpers.

Of ze nou per toeval op elkaar lijken, geïnspireerd zijn op elkaar of gewoon zijn gekopieerd, dat weten we niet, maar een knappe toevoeging aan je interieur zijn ze in ieder geval.

Dupe van elegante tafellamp

Deze tafellamp is een sfeervolle toevoeging aan elk interieur. Bij Zuiver, in een geheel duurzame Hollandse variant, maar ook heel vergelijkbaar te verkrijgen bij Kwantum voor een heel zacht prijsje.

Links, tafellamp Dash van Zuiver, €169

Rechts, tafellamp Curve van Kwantum, €17

Houten spiegel

Spiegels geven alle kamers een ruimtelijk gevoel. Goede reden dus om je huis eens te voorzien van een nieuwe spiegel. Deze houten variant geeft een minimalistisch, Scandinavisch gevoel.

Links, spiegel Senora van Light & Living, €233

Rechts, spiegel organic van Xenos, €60

Bloemenlamp dupe

Deze bloemenlamp van Georges Store in Parijs stond al jaren op onze verlanglijst, maar was nog wat lastig verkrijgbaar en (ook niet onbelangrijk) een tikje boven budget. Ideaal dus dat Kwantum zijn eigen variant heeft gemaakt.

Links, lamp van Georges Store, € 420

Rechts, hanglamp Helios van Xenos, €75

Dupe om op neer te poefen

Zacht, bobbelig en knuffelbaar. Op deze poef zouden we het liefst neerploffen en heel de dag blijven zitten, maar ook om naar te kijken is dit zeker geen verkeerde optie.

Links, poef Andria van Urban Nature Culture, €219

Rechts, poef Prato van Kwantum, €45

Kleurrijke tafellamp

De Panthella is een iconische tafellamp die bijna iedereen wel herkent. Nu is ze in het mini en in alle fijne kleurtjes nóg schattiger.

Links, tafellamp Panthella van Louis Poulsen, €490

Rechts, tafellamp Flowerpot van &tradition, € 149

Voor al je schatten

Mooie juwelen en dierbare prulletjes verdienen en knappe en veilige opbergplek, zoals een marmeren bakje. Ook handig voor in de keuken of badkamer.

Links, marmeren pot met deksel van Nordal, €82,50

Rechts, grote marmeren pot, €24,99 H&M Home

Dit zijn de 5 beste parfum dupes voor deze zomer

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.