Redactie
Redactie Partnerbijdrage 17 dec 2019
Leestijd: 3 minuten

Met deze gift guide ga je stressloos de feestdagen in

Het einde van het jaar is in zicht, de straten hangen vol gezellige kerstverlichting en de maand december zit altijd vol gezellige borrels en leuke events. Met al die drukte is het dan wel zo handig om alvast je verlanglijstje voor onder de kerstboom op orde te hebben. Zo houd je nog meer tijd over om je perfecte party outfit bij elkaar te shoppen.

1. Stijlvolle smartphone – Huawei (€ 429)

Er is niets fijners dan het nieuwe jaar met een nieuwe telefoon te beginnen. En dan het liefst eentje die ook nog eens hele mooie foto’s maakt. De nieuwste smartphone van Huawei, de nova 5T, heeft 5 camera’s waarmee je jezelf, je omgeving en zelfs de sterrenhemel (de zoom op de telefoon is enorm) scherp op beeld kan krijgen. De nachtmodus is zo goed dat je zelfs met heel weinig licht nog heel scherpe, goed belichte foto’s kan maken. Met de HUAWEI nova 5T ben jij in mum van tijd een professionele fotograaf.

huawei nova 5t
bron: Huawei

2. Roll your body (€ 75)

Een nieuw jaar vraagt om de beste selfcare. Met deze Cou Cou body roller rol je zo al je kerstrolletje weg! Met deze elegant ontworpen roller masseer je de huid en spieren zodat de verse bloed- en zuurstofstormen naar je huid en cellen worden verhoogt. Summerbody 2020 here we come!

body roller
bron: The Coucou Club

3. Een box vol beauty – Goodiebox (€ 19,95 p/m)

Het hele jaar door werk je hard en sta je voor iedereen klaar. Dan is het nog belangrijker om goed voor jezelf te zorgen en de beste beauty- en verzorgingsproducten te gebruiken. Met een abonnement op Goodiebox krijg je maandelijks een doos vol make-up en beautytools. Even die batterijen opladen, zodat je de allerbeste versie van jezelf kunt zijn!

doos vol verzorgingsproducten
bron: Goodiebox

4. Draadloze oordopjes – Huawei (€ 179)

Is een van je goede voornemens om weer fit het jaar in te gaan? Dan kunnen de draadloze oordopjes van Huawei zeker niet op jouw lijstje ontbreken om je door je workouts heen te helpen! De FreeBuds 3 geven niet alleen een topgeluid, maar hebben ook nog eens noise cancellation. Zo kan niemand je storen tijdens je push-ups, maar zal jij ook niemand lastig vallen met de muziek die lekker hard staat. De oordopjes gaan maar liefst 4 uur mee – of zelfs 20 uur in combinatie met het oplaaddoosje. Zo kan je makkelijk nog een rondje park doen om die extra kerstpondjes eraf te joggen.

oordopjes
bron: Huawei

5. Passion planner  (€ 35)

Loop jij ook over van de ideeën en vind je het moeilijk om overzichtelijk op te schrijven wat je prioriteiten zijn? Dan is de Passion Planner echt iets voor jou. Deze blush-roze planner helpt je om je doelen en ideeën op een rijtje te zetten en prioriteiten te stellen. De planner heeft verder jaaroverzichten (2019 t/m 2022), maandoverzichten (voor 2020 en 2021) en voldoende ruimte om notities te maken.

bron: Passion Planner

6. Slim horloge – Huawei (vanaf € 219)

Vind jij het lekker om voor je werk een rondje door het park te rennen? En stoei je ook altijd met je telefoon om de tijd in de gaten te houden of een lekker muziekje te luisteren? De WATCH GT 2 van Huawei is een smartwatch die je dagelijks leven niet alleen makkelijk maakt door bluetooth bellen, berichtmeldingen en TruSleepTM 2.0 slaapmonitoring; maar die je ook tijdens het sporten met verschillende fitnessfuncties ondersteunt. Met dit slimme horloge ren jij op je gemakje 2020 in.

watches
bron: Huawei

7. Parfum voor in huis- Rituals (€ 99)

Met deze Perfume Genie van Rituals hul je je huis in de lekkerste geuren. Zo kan het thuis elke dag naar een schone was, lente bloemen of lavendel velden ruiken. Maar een diffuser is ook nog eens heel er goed voor je gezondheid. Doe er een lekkere eucalyptus of menthol aroma in en je hebt meteen ook een soort van mini-luchtbevochtiger.

diffuser
bron: Rituals

 

in samenwerking met Huawei

Reageer op artikel:
Met deze gift guide ga je stressloos de feestdagen in
Sluiten