Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 6 dec 2017

Met deze nieuwe Instagram-update kun je je Stories voor altijd bewaren

Laten we eerlijk zijn: met alle vervelende veranderingen die Instagram aan de gewone feed maakt, posten en kijken we vooral nog stories. Het enige nadeel aan Instagram Stories is dat ze na 24 uur verdwijnen, en je nergens een leuk overzicht hebt van al je fantastische foto’s en filmpjes.

Je kunt nu Instagram Stories archiveren, zodat je ze na de 24 uur zelf nog kunt zien – soortgelijk aan Snapchat Memories. Óf je kunt ze toevoegen aan je Story Highlights. Je Highlights staan in de bio van je profiel – je kunt daar zes stories in opslaan om een soort samenvatting te geven van wie jij bent.

Hoe gebruik ik Instagram Highlights?

Ten eerste begin je met het updaten van je app. Daarna plaats je een story zoals je dat gewoonlijk zou doen. In de rechterhoek staat dan een icoontje waarmee je een story kan toevoegen aan de highlights op je profiel!

Nog niet iedereen ziet deze update, ook met de meest recente versie van de app. De functie zal langzaam onder gebruikers worden uitgerold, so sit tight!

24-uurs limiet

Sinds kort zijn de beelden die je naar je Story kunt uploaden ook niet meer beperkt naar de afgelopen 24 uur! Je hebt nu je hele fotorol tot je beschikking. Nu kun je dus ook fijne throwback-filmpjes posten zonder omslachtigheden.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met deze nieuwe Instagram-update kun je je Stories voor altijd bewaren
Sluiten