Josca
Josca Fashion 25 feb 2016

Met deze simpele truc passen die nét iets te kleine schoenen je wel

Je hebt het ongetwijfeld vaker meegemaakt dat je een paar schoenen iets te klein kocht, omdat je voeten letterlijk zwommen in de maat groter. Een tussenmaat was er niet, dus je nam genoegen met de kleinere maat. De horror die hierna kwam, was het fenomeen ‘schoenen inlopen’.

Met alle gevolgen van dien: een aantal weken kreeg je steeds weer blaren wanneer je deze schoenen aantrok, altijd precies op hetzelfde knelpunt. Sindsdien liet je dit paar schoenen teleurgesteld in de kast staan.

Mogelijk ken je dit trucje al, maar omdat er nog altijd héél veel mensen zijn die het niet weten: er is een simpele oplossing om je schoenen iets losser te krijgen en het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een föhn en een paar dikke sokken.

Een Youtuber genaamd Alpha M had ditzelfde probleem met zijn nieuw gekochte schoenen en laat ons daarom dit handige trucje zien, zodat we niet meer met te strakke schoenen rond hoeven te lopen en de blaren vaarwel kunnen zeggen. Dit werkt vooral bij echt leren schoenen (bij voorkeur niet al te stug leer); andere materialen, zoals nepleer, kun je hier mee beschadigen.

Reageer op artikel:
Met deze simpele truc passen die nét iets te kleine schoenen je wel
Sluiten