Josca
Josca Beauty 11 mei 2018

Met dit super eenvoudige trucje maak je je tanden stukken witter

Het sleutelwoord? Kurkuma. Niet alleen kun je met deze specerij heerlijk koken, maar het zou er ook voor kunnen zorgen dat je tanden witter worden. Ja, echt, dit knalgele goedje laat júist geel van je tanden verdwijnen.

Voor dit trucje heb je enkel kokosolie en kurkuma nodig, plus daarna nog je tandenborstel en tandpasta. Mix één eetlepel kokosolie met één theelepel kurkuma in een bakje en maak hier een pasta van. Doe deze pasta op je tandenborstel, poets je tanden hiermee en laat het een paar minuten zitten. Je mond zal er nu behoorlijk geel uitzien, maar maak je geen zorgen, dat is slechts tijdelijk. Poets hierna je tanden met je gewone tandpasta en spoel grondig. Het kan zijn dat de kurkumapasta wat lastig van je tanden te verwijderen is, maar na goed poetsen en spoelen zul je zien dat je glimlach een stuk witter is geworden.

De kurkuma zorgt ervoor dat eventuele tandplak en verkleurde plekjes van je tanden worden verwijderd. Daarnaast is het een natuurlijk antibacterieel middel: goed voor je tanden én je mond. Dus als je de ingrediënten in huis hebt: give it a try!

In samenwerking met Libresse

Reageer op artikel:
Met dit super eenvoudige trucje maak je je tanden stukken witter
Sluiten