Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 7 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

MET Gala 2019 – Deze modehuizen werden het meest gedragen door de celebrities

Gisteren was het moment eindelijk daar, het MET Gala 2019 vond plaats. Dit jaar was het thema ‘Camp: Notes On Fashion‘ en dat betekent dat iedereen in zijn of haar meest extravagante outfit kwam, natuurlijk gemaakt door bekende modehuizen. De ateliers van de volgende ontwerpers draaiden de afgelopen weken overuren.

De populairste ontwerpers tijdens het MET Gala 2019

Ontwerpers staan in de rij om Hollywoodsterren te kleden tijdens dit soort prestigieuze events. Toch zijn er ieder jaar weer een aantal ontwerpers wiens items de rode loper domineren. Dit jaar waren het de volgende.

1. Versace

Dat de rode loper barstte van Versace designs was te verwachten, met ‘overdreven mode’ als thema. Versace kennen we van de drukke en kleurrijke prints en die waren er tijdens het MET Gala in overvloed. Donatella heeft goede zaken gedaan, want celebrities als Kylie Jenner, Kendall Jenner, Serena Williams, Jennifer Lopez en Idris Elba verschenen in een extravagante Versace-creatie.

Kylie Jenner Met Gala Kendall Jenner ontwerpers
Serena Williams Versace ontwerpers

2. Gucci

Ook Gucci werd ruimschoots gedragen tijdens het MET Gala. Dat is niet gek, want net als Versace is ook Gucci niet vies van wat pracht en praal. De ster van de avond was zonder twijfel Harry Styles in zijn see-through Gucci jumpsuit. Ook Jared Leto en Satires Ronan mochten zich gelukkig prijzen met een Gucci outfit.

Harry Styles Gucci Met Gala ontwerpers
Gucci ontwerpers met gala

3. Dior

Ook het klassieke modehuis Dior gooit hoge ogen bij de celebrities. Samen met haar vriend Nick Jonas schitterde Priyanka Chopra in een fluffy jurk van Dior Haute Couture. Ook Cara Delevingne paradeerde als zuurstok over de loper volledig gehuld in Dior Haute Couture.

Priyanka chopra Met gala outfit
Cara Met gala ontwerpers dior

4. Dundas

Dit relatief nieuwe en onbekende label van Peter Dundas was gisteravond erg populair. Peter Dundas werkte jaren samen met niemand minder dan Roberto Cavalli, tot hij in 2017 zijn eigen label lanceerde. Emily Ratajkovski verscheen in een nietsverhullende jurk van Dundas, net als Ciara en Imaan Hammam.

ontwerpers met gala
ontwerpers met gala

Zoals je ziet was het een kleurrijke happening gisteravond. Toch vinden wij dat er maar één outfit is die oneindig veel credits verdient en dat is die van Harry Styles, hier lees je onze ode aan Harry’s outfit.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
MET Gala 2019 – Deze modehuizen werden het meest gedragen door de celebrities
Sluiten