Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 7 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Er is maar één MET Gala-outfit die een ‘hell yeah’ verdient en dat is die van Harry Styles

Met ‘Styles’ als achternaam kan het bijna niet anders dan dat je stijlvol voor de dag komt. De zanger zien we vaak in outfits waar zelfs wij vrouwen van dromen. Tijdens het MET Gala heeft Harry Styles zichzelf once again overtroffen, want kunnen we het even hebben over zijn briljante outfit?

Het jaarlijkse MET Gala is een behoorlijke happening en heel Hollywood trekt alle toeters en bellen uit de kast. Het kan niet gek genoeg, als je je maar aan het thema houdt. Dit jaar was dat thema ‘Camp: Notes On Fashion‘. En met camp bedoelen ze niet kamp, maar camp als in overdreven mode en dat levert bizarre outfits op. Toch is er maar één outfit die echt een dikke vette praise verdient en dat is die van Harry Styles.

Harry Styles’ outfit tijdens het MET Gala 2019

Harry verscheen in niets minder dan een see-trough Gucci jumpsuit op de loper van het prestigieuze event. Hij droeg dit samen met een parel oorbel en schoenen met een stevige blokhak. Van deze outfit krijgen wij Zonnekoning Lodewijk XIV vibes, op een heel goede manier.

Harry Styles outfit met gala

Outfit-details

Oh ja, we wijzen je graag ook even op de details. Namelijk de gelakte nagels van Harry en de prachtige ringen die hij om zijn vingers heeft. Harry speelt geen spelletjes en we’re taking notes. 

Dat Harry in een creatie van modehuis Gucci op de roze loper verscheen was geen verassing. Hij is namelijk al een tijdje het gezicht van Gucci’s Tailoring-collectie. Samen met Gucci’s creative director Alessandro Michele betrad hij de loper. En even eerlijk, deze twee outfits bij elkaar zijn toch een feestje om naar te kijken?

Harry Styles outfit MET gala

Als laatste, kijk even hoe mooi Harry’s tattoo’s te zien zijn door het pak. Het mag duidelijk zijn, wij zijn verliefd op de outfit en stiekem ook een beetje op Harry.

Dit vind je ook interessant:
Harry Styles zou aan het daten zijn met dit prachtige Japanse model

Bustle

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Er is maar één MET Gala-outfit die een ‘hell yeah’ verdient en dat is die van Harry Styles
Sluiten