Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 9 nov 2019
Leestijd: 1 minuut

Het thema van het Met Gala 2020 is bekend en deze fantastische vrouwen zijn de hosts

Als je de laatste tijd niet in je agenda hebt gekeken, hebben we nieuws voor je: 2020 is dichtbij. Sterker nog, we hebben nog maar 53 dagen in dit jaar. Hollywood is in ieder geval al bezig met het nieuwe jaar en heeft gisteren het thema voor het Met Gala bekendgemaakt. Dat thema is nogal…interessant.

Vorig jaar was het thema ‘Camp’ (wat betekent dit in godsnaam) en dit jaar is het…’About Time: Fashion and Duration’. Jep.

Met Gala 2020 thema

Hier en daar vliegen de Oscarnominaties je om de oren en ook de Grammy-nominaties komen er binnenkort aan. Al met al is er genoeg om naar uit te kijken in het nieuwe jaar en het Met Gala is daar natuurlijk onderdeel van. Dit evenement wordt georganiseerd rondom de opening van de tentoonstelling in het Metropolitan Museum of Art en tout bekend Hollywood is aanwezig.

Het thema van de tentoonstelling dit jaar is dus ‘About Time: Fashion and Duration’ en wij kunnen ons hier weinig bij voorstellen. Onze enige vraag is eigenlijk welke celebrity er gekleed als een klok op komt dagen. Ons geld staat op Lady Gaga, maar we weten het natuurlijk nooit. Wel weten we dat de expositie, die te zien is van 7 mei tot en met 7 september volgend jaar, dus zal draaien om de vluchtigheid van mode. Er wordt teruggeblikt naar mode van vroeger en er wordt gekeken hoe we ons in de toekomst zullen kleden.

O tema do tão esperado Met Gala 2020 já foi revelado pela @metcostumeinstitute: “About Time: Fashion Duration”, uma verdadeira celebração à trajetória da moda no último século. A grande novidade é ninguém menos que Meryl Streep será anfitriã do evento, que contará com grandes nomes como Nicolas Ghesquière e Emma Stone. (Foto: divulgação) #metgala #metgala20

4,022 Likes, 8 Comments – A Moda e a Cidade (@amodaeacidade) on Instagram: “O tema do tão esperado Met Gala 2020 já foi revelado pela @metcostumeinstitute: “About Time:…”

De hosts van Met Gala 2020

De organisatie van het evenement in New York heeft donderdag bekendgemaakt dat Emma Stone en Meryl Streep de gastvrouwen zijn van het evenement in 2020. Dat doen deze fantastische vrouwen samen met Franse ontwerper Nicolas Ghesquière, componist Lin-Manuel Miranda en Vogue-bazin Anna Wintour. Kom maar door met het nieuwe jaar.

ANP/NSMBL

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Het thema van het Met Gala 2020 is bekend en deze fantastische vrouwen zijn de hosts
Sluiten