Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 14 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Je hebt metallic schoenen nodig in je leven dus bij deze de leukste exemplaren

Tenzij je onder een steen hebt geleefd afgelopen maanden wist je dat metallic een enorme trend is en voorlopig blijft. Vooral metallic schoenen zijn een echte hit en ze zijn makkelijker te combineren dan je denkt. Dit zijn de leukste exemplaren.

Metallic laarsjes

Tijdens deze koude dagen willen we allemaal voornamelijk warm en comfortabel gekleed zijn. We proberen wel moeite te steken in onze outfits elke dag, maar als het even kan trekken we meteen onze warmste trui aan ‘s ochtends. Resultaat? We gaan warm, maar niet per se super fashionable door het leven.

Laarsjes die met alles kunnen

Toch is daar een mega makkelijke oplossing voor: metallic schoenen. Dé schoenentrend van dit moment is sowieso de metallic trend en wij zijn helemaal om. Kom je ‘s ochtends niet verder dan je warmste jeans met een wollen grijze trui? Geen probleem. Knal er metallic laarsjes onder en je outfit is meteen helemaal af.

Mocht je niet weten hoe je metallics moet combineren met de kleren in je kast? Zie het zo: metallics in zilver, goud of rosé zijn eigenlijk gewoon neutrale kleuren, dus je kan ze met alles combineren. Metallic laarsjes onder je zwarte spijkerbroek? Super leuk. Metallic hakken onder een jurkje? Ook fantastisch.

Het geeft je outfit net even dat extraatje en je hoeft er je wintergarderobe verder helemaal niet op aan te passen. Win-Winsituatie, als je het ons vraagt. Daarom hebben wij de leukste, betaalbare laarsjes in metallic voor je op ene rijtje gezet.

1. Asos €34,99

metallic schoenen trend

2. & Other Stories €79

metallic schoenen trend

3. Sasha €65,99

metallic schoenen trend

4. Tommy Hilfiger €74

metallic schoenen trend

5. Asos €66,99

metallic schoenen trend

6. Topshop €34

metallic schoenen trend

7. Nike €100

metallic schoenen trend

8. Public Desire €49,95

metallic schoenen trend

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Dit jurkje wordt dé fashion trend van 2019 dus ren maar vast naar de winkels

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Je hebt metallic schoenen nodig in je leven dus bij deze de leukste exemplaren
Sluiten