Charlene-Clair de Recht
Charlene-Clair de Recht Entertainment 3 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Michelle Obama wordt voor het eerst gespot met haar natuurlijke krullen

De hele wereld huilt nog steeds om het feit dat de Obama’s het Witte Huis uit zijn. Trump verschijnt voornamelijk op het internet wegens zijn bijzondere uitspraken en acties, waar de Obama’s juist opvallen door hun menselijkheid. Zo ook Michelle Obama, die onlangs werd gespot met haar natuurlijke krullen.

De Obama’s zijn ook maar mensen

Het internet is altijd al lekker gegaan op Michelle en Barack Obama. De familie wordt de laatste tijd met name geliefd wegens hun menselijkheid, en dit is is ook te zien aan hun vrijetijdskiekjes. Sinds ze het Witte Huis hebben verlaten, wordt de familie vaak op de foto gezet in hun natuurlijke habitat. Zo duiken er regelmatig foto’s op van Michelle en Barack in de sportschool of op het strand, minding their own business.

Michelle met natuurlijke look

Dat Michelle Obama een geweldig mens is, wisten we natuurlijk al. Maar fans zijn nog blijer om het feit dat Michelle is gespot met haar natuurlijke bos krullen. Geen stijltang, geen make-up, maar gewoon de natuurlijke vrouw die ze is.

weenie hut, jr. on Twitter

This is the picuture I have been waiting on for like 3 years. COME ON NATURAL.

Kassa Khouzami on Twitter

I KNOW @MichelleObama WAS TIRED OF ALL THOSE SILK PRESSES!!! THANKFUL SHE CAN FINALLY FLOURISH WITH HER NATURAL HAIR❤❤??? YOU DESERVE IT

Misschien denk je dat dit niet iets nieuws is. Toch is dit de allereerste keer ooit dat Michelle is gezien zonder perfect gestyled haar. Dit hoef je het internet uiteraard geen twee keer te vertellen. Gelukkig – en terecht – zijn de opmerkingen allemaal positief over de voormalig first lady.

IThinkOverThere on Twitter

@meagnacarta She’s living life and I’m all the way for it lol. https://t.co/s2mQr1sgiH

lil rhy✨ on Twitter

Seeing Michelle Obama wear her hair natural while serving as First Lady… would’ve made my whole life

Angie Gallagher on Twitter

@meagnacarta her natural hair was hiding for 8 (+) years ?

Gedurende het presidentschap van haar man, heeft Michelle haar haren altijd geföhnd en gestyled gedragen. Wat dus natuurijk al helemaal top was geweest, was als Michelle deze look ook al had laten zien tijdens haar periode in het Witte Huis, maar ook nu vinden wij het prachtig. Go Michelle!

Harpers Bazaar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Michelle Obama wordt voor het eerst gespot met haar natuurlijke krullen
Sluiten