Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 17 mei 2019

De trailer van de horrorfilm Midsommar geeft ons nu al slapeloze nachten

Horrorfans opgelet. De makers van de horrorfilm Hereditary hebben het wederom voor elkaar gekregen om een me-ga enge film te creëren. De film Midsommar komt 3 juli uit en de trailer belooft heel veel goeds.

De film is alles behalve cliché. Geen bezeten huizen, enge kinderen of geesten. Nee, deze film is eng op een heel ander niveau en we weten nog niet of we deze wel in de bioscoop durven te kijken.

Horrorfilm Midsommar

De film is een grote nachtmerrie dat zich afspeelt tijdens een doodeng festival in een klein Zweeds dorpje. Klinkt gezellig, toch? Nope. Een horrorfilm speelt zich normaal gesproken meestal ‘s nachts af, maar tijdens deze horrorfilm vinden alle nare gebeurtenissen overdag plaats. Dit maakt het daarom nog tien keer enger.

Het verhaal

De relatie van de Amerikaanse Dani en Christian gaat niet helemaal lekker. Maar na een tragische gebeurtenis in de familie van Dani, blijven de twee toch samen. Christian had een reisje met zijn vrienden gepland naar een midzomerfestival in Zweden en zijn vriendin Dani mag dus nu toch ook mee. Al krijgt ze daar al heel snel spijt van.

In het begin lijkt de vakantie hartstikke gezellig en normaal te zijn. Iedereen danst in witte kleding in het gras en de mensen lijken hartstikke vrolijk. Die sfeer slaat echter al snel om wanneer het blijkt dat dit midzomerfestival helemaal niet je typische festival is.

Omdat het verhaal zo origineel is en niet wat je van een standaard horrorfilm verwacht, zijn we wel benieuwd naar hoe het verhaal precies gaat lopen. 3 Juli draait Midsommar in de bioscoop, maar we zijn er nog niet zeker van of we deze film in de bioscoop durven te kijken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De trailer van de horrorfilm Midsommar geeft ons nu al slapeloze nachten
Sluiten