17 simpele taken waarin we iedere keer weer falen

1. Een postzegel hebben wanneer je hem nodig hebt // Typisch gevalletje van omkomen in de postzegels wanneer je ze niet nodig hebt en ze systematisch kwijt zijn wanneer je ook een keer een brief wil posten.

2. Je nagels knippen en er voor zorgen dat ze ook daadwerkelijk ín de prullenbak belanden // In plaats van everywhere but.

3. Popcorn perfect bereiden // Dat betekent lang genoeg dat alle maiskorrels gepoft zijn, maar kort genoeg om ze niet keihard te laten verbranden.

4. Een USB-stick bij de eerste poging al op de goede manier in de USB-poort steken // We zijn ervan overtuigd dat je hem eerst drie keer rond moet draaien voordat je computer hem accepteert.

5. Een blisterverpakking open maken zonder jezelf of anderen om je heen te verwonden // Can’t be done.

6. Je Tupperware zó ordenen dat je er niet onder wordt bedolven elke keer als je een kasje open trekt // De eerste stap in het ordeningsproces is gezet (je hebt Tupperware), nu stap twee nog.

7. Zowel je telefoon als je oplader meenemen // Als je eindelijk een keer aan je oplader hebt gedacht, ben je je telefoon vergeten. Waarom maken ze die dingen niet aan elkaar vast?!

8. Een stukje folie afscheuren // Zo zonde dat je uit elke rol ongeveer twee perfect afgescheurde stukjes kunt halen (de rest ligt verfrommeld in de prullenbak).

9. Alle haren uit het putje verwijderen // Vrijwilligers, anyone?

10. Een biscuitje in je thee dopen zonder dat hij te soppig wordt en afbreekt // Elke. Keer. Weer.

11. Je tanden poetsen zonder een kunstwerk te maken van je spiegel // Tenzij het een creatieve uitspatting is natuurlijk.

12. Een kartonnen verpakking openmaken zoals de bedoeling is // En je deze dus ook weer dicht kunt maken. Zoals de bedoeling is.

13. Een paraplu hebben wanneer het ook daadwerkelijk regent // En hem vervolgens niet ergens te laten staan.

14. Net zoveel sokken uit de droger halen als dat je er in had gestopt // Face the facts, de droger is je elke keer weer slimmer af. Well played, dryer. Well played.

15. In één keer de juiste sleutel in het slot steken // Oh boy, the struggle.

16. Pennen weggooien wanneer er geen inkt meer in zit // Zodat je de volgende keer wél een pen hebt die het doet.

17. Er achter komen hoe een stijkijzer nou eigenlijk werkt // En dit vervolgens toepassen.

Herken je jezelf hierin? Dan kun je je vast ook vinden in deze 21 motorisch gestoorde situaties die zo herkenbaar zijn.

Reageer op artikel:
17 simpele taken waarin we iedere keer weer falen
Sluiten