Alex Ebbers
Alex Ebbers Love & Life 29 mei 2019

Deze bijzondere mijlpalen verdienen het altijd om gevierd te worden

In je leven komen er bepaalde mijlpalen voorbij die je nooit meer vergeet. Het zijn vaak momenten waarop je een periode afsluit en begint aan een nieuwe. Mijlpalen zijn voor iedereen persoonlijk, maar toch zijn er een aantal die veel mensen gemeen hebben en ons zo met elkaar verbindt.

Mijlpalen om samen te vieren

Heb je iemand in je omgeving die binnenkort een periode afsluit of hier juist aan begint? Natuurlijk vier je deze mijlpaal graag samen, bijvoorbeeld door een betekenisvol cadeau te schenken dat deze persoon voor altijd herinnert aan dit moment. Een mooi sieraad is hier een goed voorbeeld van. Het is iets wat je altijd bij je draagt en zal doen herinneren aan een bijzonder moment dat je deelde met een bijzonder persoon.

De sieraden van Buddha to Buddha worden met de hand gemaakt en zijn zo stuk voor stuk uniek, net zoals elke persoon op aarde. Toch staan we volgens de ‘embrace connections‘ gedachte allemaal in verband met elkaar. Het principe draait erom dat elke persoon binnen zes stappen met elkaar verbonden is. Een mooi gegeven dat de individuele wereld waarin we leven toch een stukje gemoedelijker maakt. Zo verbindt deze gedachte ook elke individuele mijlpaal met de ander en vier je elk bijzondere moment toch een beetje met de rest van de wereld. Hieronder vind je een viertal mijlpalen die het altijd verdienen om gevierd te worden.

In a world of algorithms, followers and hashtags, know the true importance of human connection. #buddhatobuddha #embraceconnections #duniacollection #newcollection #dunia #bangles

512 Likes, 0 Comments – Buddha to Buddha (@officialbuddhatobuddha) on Instagram: “In a world of algorithms, followers and hashtags, know the true importance of human connection….”

1. Eindexamen doen

Het is een van de meest bijzondere mijlpalen van je leven: je eindexamen. De eindexamens zijn net weer achter de rug en iedereen die haar middelbare schooldiploma heeft gehaald kan zich ongetwijfeld als de dag van gisteren herinneren wat een euforisch gevoel dat gaf. Het is het begin van een nieuw hoofdstuk: volwassen worden. Een bijzonder en spannend moment dat je voor de rest van je leven bij je draagt.

2. Eerste baan

Hoe spannend was de eerste dag dat je aan je allereerste ‘grotemensenbaan’ begon? Wij kunnen het ons nog herinneren als de dag van gisteren. Ook dit is een belangrijke mijlpaal, want het zet in veel gevallen de toon voor de rest van je carrière.

3. Eerste solo reis

Iedereen die weleens alleen een reis heeft gemaakt, weet hoe enorm spannend dit is. Je gaat in je eentje de wijde wereld verkennen, zonder direct terug te kunnen vallen op je omgeving. Het is een reis waarop je jezelf op manieren leert kennen die je nog niet voor mogelijk had gehouden.

4. Eerste woning

Of het nu gaat om de eerste studentenkamer, huurwoning of koopwoning, een eerste écht eigen plekje is een bijzonder moment. Je koopt je eigen spulletjes en kunt de ruimte helemaal naar jouw eigen smaak inrichten. Misschien is het wel het eerste moment dat je het ouderlijk huis verlaat en voor het eerst op eigen benen staat. Klinkt eng (is het ook wel een beetje), maar gelukkig weet je dat het altijd weer goedkomt.

Heb je iemand in je omgeving die binnenkort een van deze mijlpalen bereikt? Hoe mooi is het dan om te laten zien hoe trots je op deze persoon bent door hem of haar te trakteren op een betekenisvol cadeau? Zoals we hierboven al beschreven zijn de sieraden van Buddha to Buddha niet alleen prachtig en uniek, maar komen ze ook voort uit de fijne ‘embrace connections‘ gedachte waarbij iedereen op aarde met elkaar verbonden is. Zo staat ook iedere mijlpaal in verband met elkaar en vieren we op die manier samen het prachtige leven.

In samenwerking met Buddha to Buddha

Reageer op artikel:
Deze bijzondere mijlpalen verdienen het altijd om gevierd te worden
Sluiten