Miley Cyrus is beroofd en daar komt ze pas drie maanden later achter

Het zit Miley Cyrus de laatste tijd niet echt mee. Van haar geliefde huis is niks meer over dankzij de bosbranden in Malibu een paar weken geleden en daar bleef het helaas niet bij. Daarnaast heeft ze drie maanden geleden bezoek gehad van dieven, daar kwam ze alleen nu pas achter.

Het lijkt wel alsof Miley altijd met het juiste been uit bed stapt. Overal waar ze komt verschijnt ze met een glimlach en straalt ze positiviteit uit. Toch heeft de blondine wat ongeluk gehad de laatste tijd. Ze is namelijk beroofd en de buit liegt er niet om.

Hiervan is Miley Cyrus dus beroofd

Toen de zangeres wat instrumenten miste, keek ze daar niet echt raar van op. Ze dacht namelijk dat ze die had uitgeleend aan haar familie, maar dat blijkt dus een misverstand te zijn. Ze is er nu pas achtergekomen, drie maanden later welteverstaan, dat dieven haar hebben beroofd. Waarschijnlijk hebben de dieven in oktober voor $10.000 aan instrumenten meegenomen, niet niks dus. Ze waren wel kieskeurig, want alleen maar de gitaren uit de zijn verdwenen.

Afgebrand stulpje

Een paar weken geleden werd het huis van Miley Cyrus in as gelegd door de bosbranden in Malibu. Gelukkig heeft ze samen met haar vriend Liam Hemsworth en de huisdieren hun stulpje op tijd verlaten. Toen heeft ze ook al spulletjes achter moeten laten, maar gelukkig is ze niet heel materialistisch. “My animals and love of my life made it out safely & that’s all that matters right now. My house no longer stands but the memories shared with family & friends stand strong,” liet Miley op Twitter weten.

Miley Cyrus’ videoclip van ‘Nothing Breaks Like a Heart’ is uit en het is top

 

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


People

Reageer op artikel:
Miley Cyrus is beroofd en daar komt ze pas drie maanden later achter
Sluiten