Thank u, next – Miley Cyrus is zoenend gespot met zanger Cody Simson

Sinds het huwelijk tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth voorbij is, leeft Miley haar beste leven. Zo was ze deze zomer aan het daten met de ex van Brody Jenner, Kaitlynn Carter. Dat was van korte duur want Miley is deze week zoenend gespot met zanger Cody Simpson.

Zij en Cody zijn al jaren goede vrienden. Toch lijkt die vriendschap, net als die van Adele en Skepta, op te bloeien tot iets serieuzers.

Miley Cyrus en Cody Simpson

Miley Cyrus heeft na haar gestrande huwelijk in augustus en het einde van haar relatie twee weken geleden dus alweer een nieuwe vlam. Verschillende mensen hebben haar donderdagavond zien zoenen met zanger Cody Simpson, over wie al een paar dagen wordt gefluisterd dat het haar nieuwe liefde is.

Extra. ⛰

5.3m Likes, 30.1k Comments – Miley Cyrus (@mileycyrus) on Instagram: “Extra. ⛰”

Op date met Cody Simpson

De 26-jarige Miley en Cody werden betrapt in een supermarkt. Terwijl ze hun mandje inlaadden met sushi en wat te drinken wisselden ze een kus uit, zegt een bron van E! News. De twee werden deze week al meerdere malen samen gesignaleerd en zijn al jaren goed bevriend. Zou het iets serieus zijn?

De zangeres en acteur Liam Hemsworth maakten in augustus bekend na een huwelijk van nog niet eens een jaar te gaan scheiden. Kort daarna begon Miley te daten met Kaitlynn Carter, die ook in augustus haar huwelijk met realityster Brody Jenner zag stranden. Zij en Kaitlynn gingen vorige maand als vrienden weer uit elkaar.

ANP/NSMBL

Reageer op artikel:
Thank u, next – Miley Cyrus is zoenend gespot met zanger Cody Simson
Sluiten