Oh no – Miley Cyrus en Cody Simpson zijn uit elkaar

Nadat Miley Cyrus haar huwelijk met Liam Hemsworth zag stranden, kreeg ze een relatie – van weliswaar twee weken – met Kaitlynn Carter (yup, de ex van Brody Jenner), waarna ze in 2019 met Cody Simpson begon te daten. En nu zijn ze uit elkaar. TMZ meldt dat het koppel in de afgelopen weken een punt achter hun relatie hebben gezet.

Na bijna een jaar samen te zijn geweest én een matching tattoo verder, besloten de twee toch hun eigen weg te gaan.

Cody Simpson en Miley Cyrus uit elkaar

Cody Simpson was geen nieuwe liefde die Miley Cyrus had gevonden. Way back, in 2015, hadden de twee het ook al erg gezellig. In oktober 2019 gingen de geruchten dat Cody het nieuwe liefje van Miley zou zijn. Ze werden zoenend gespot in de supermarkt en werden steeds vaker samen gespot.

Toen het hoge woord er eenmaal uit was, staken de twee hun relatie niet onder stoelen of banken. De een na de andere foto of video kwam online, zie hier de foto’s die Miley Cyrus van een opgemaakte Cody plaatste om een statement te maken over toxic masculinity.

Matching tattoos

De filmpjes en foto’s waren niet de enige manier waarop Miley Cyrus en Cody hun liefde bevestigden. Om hun liefde te vereeuwigen zette het (inmiddels ex-)stel matching tattoos. De tattoo was een drietand, wat verwijst naar het dichtbundel van Cody Simpson.

De break-up valt samen met de release van het nieuwe album van Miley Cyrus. Sterker nog, eerder deze week plaatste ze op Instagram bij beelden van haar videoclip: “Forever and ever no more. ? The #MidnightSky is the road I’m taking…. head high up in the clouds.”

Reageer op artikel:
Oh no – Miley Cyrus en Cody Simpson zijn uit elkaar
Sluiten