Redactie
Redactie Entertainment 25 sep 2019

De geobsedeerde stalker van Miley Cyrus is ein-de-lijk opgepakt

Sommige mensen zijn gewoon psycho. Helaas heeft Miley Cyrus dat in levende lijve ondervonden dankzij een 42-jarige stalker die koste wat het kost met haar in contact wilde komen.

Stalker Miley Cyrus

Het zijn roerige tijden voor Miley Cyrus. Nog voor de relatiebreuk met Liam Hemsworth en ze zoenend gespot werd met Kaithynn Carter, werd Miley al lastig gevallen door een fan na haar optreden op Primavera Sound Festival.

Bekend zijn valt niet altijd mee, want afgelopen weekend was het opnieuw raak. Een geobsedeerde fan van Miley is werd opgepakt tijdens een concert in Las Vegas. Het team van beveiligers van de zangeres zag de man in het publiek staan en waarschuwde de politie. Deze creep werd al langere tijd in de gaten gehouden, omdat hij in contact wilde komen met Miley.

Bronnen vertellen tegen TMZ dat de 42-jarige David Rumsey haar meerdere keren online zou hebben bedreigd. Zo schreef hij een week voor het concert op Twitter dat het hem spijt dat hij haar pijn heeft gedaan.

Ik hoop dat we kunnen praten in Vegas zodat ik het je allemaal kan uitleggen. Ik wil zo veel mogelijk één op één met je praten.

Alsof dat nog niet freaky genoeg is, suggereerde hij in een volgende tweet dat ze, nadat ze elkaar in Vegas hebben ontmoet, kunnen feesten met Michael Jackson, Prince en Tupac. Wát bedoelt hij hier precies mee?

Gelukkig is de man opgepakt en zit hij nu achter slot en grendel. Hopen dat dat voorlopig zo blijft.

Lees ook: Liam Hemsworth spreekt over de break-up en blijkbaar heeft Miley Cyrus het uitgemaakt

ANP

Reageer op artikel:
De geobsedeerde stalker van Miley Cyrus is ein-de-lijk opgepakt
Sluiten